Stjerner kom på besøg: Danmarks største gaming-event er i fuld gang i Herning

Gamebox Festival er i fuld gang - fredag lagde verdensstjernerne fra Astralis vejen forbi

Udgivet:26. maj 2023, 17.54

Læsetid:1 minut

Stjernerne fra Astralis var et stort tilløbsstykke, da de indtog scenen på åbningsdagen af Gamebox Festival fredag eftermiddag. Foto: MCH/Theis Poulsen

HERNING Stikkene er sat i, computerne startet op og skærmene tændt. Landets største gaming-event, Gamebox Festival, har fredag eftermiddag åbnet dørene i MCH Messecenter Herning til tre dage i gamingens og esportens tegn. En weekend med prestigefyldte turneringer, verdensstjerner og Danmarks største LAN-party på tapetet og med talks, aktivitetsområder, streams og shows i lange baner.

Stjernerne fra Astralis hørte til fredagens helt store trækplastre, og der var tætpakket foran Jyske Bank Main Stage, da nogle af historiens mest vindende CS:GO-spillere kort efter åbningen stillede op til gameshow, spørgsmål og autografskrivning efterfulgt af en såkaldt Beat the Pro-session.

Over 1500 deltagere er med i det rekordstore LAN, hvor deltagerne selv medbringer computere og kan dyste hele natten. Fredag kom der også gang i YouSee eSportligaen, der som noget nyt i år afgør alle mesterskaber under Gamebox Festival.

Kadencen opretholdes de kommende dage, hvor højdepunkter tæller Elgigantens giveaway og en mulighed for at møde de to FCM-spillere Kristoffer Olsson og Gustav Isaksen, der prøver kræfter med FIFA. Desuden venter finalen i DBU ePokalen, Jaxstyles DJ-show og ikke mindst finalen i Gamebox Invitational søndag.

Endelig er der paneldebatter, forskellig underholdning og et væld af aktiviteter på standene ved Gamebox Festival, som bliver holdt for anden gang i MCH.

Indlæser debat