Vores bidrag til reformer

Udgivet:12. august 2022, 09.00

Læsetid:1 minut

Michael Norup. Foto: PR-foto

Af Michael Norup. Søvænget 69 Sunds, folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti

FINANSLOVSFORSLAG Siden årtusindskiftet har reformer gjort Danmark næsten 250 milliarder kroner rigere og øget beskæftigelsen med omtrent 275.000 personer. Den tendens vil vi gerne fortsætte, men den nuværende regering er den første i mange år, som ikke skaber vækst og beskæftigelse. Det er en den helt forkerte vej for Danmark.

I Det Konservative Folkeparti vil vi ikke efterlade et fattigere Danmark til kommende generationer. Tværtimod. Vi vil fortsætte den succesfulde reformkurs.

Vi vil rykke flere mennesker fra passiv forsørgelse til beskæftigelse og belønne dem for at gøre en ekstra indsats. Og vi vil sikre, at Danmark er et land, man ønsker at investere i. Det skal tilsammen sikre os den velstand, som er nødvendig, hvis vi vil opretholde vores velfærd.

Vores seneste finanslovsforslag kræver, at vi lægger misundelsen over andres skattelettelser på hylden. Vores økonomiske tiltag skal være langsigtede, så vi kan skabe et fremtidigt samfund, hvor vores økonomi stortrives.

Det Konservative Folkepartis finanslovsforslag øger vores velstand med cirka 57,9 milliarder kroner i 2030, og øger antallet af hænder med cirka 56.600. Det er ambitiøst og realistisk og en forlængelse af den reformkurs, som siden årtusindskiftet har løftet vores økonomi.

Et borgerligt og bedre Danmark kan godt lade sig gøre!

Men det kræver mod til at tænke langsigtet, prioritere og investere. Det er, hvad vi vil med vores finanslovsforslag.

Vi vil skabe et rigere, grønnere og bedre Danmark, hvor kernevelfærden består og forbedres.

Indlæser debat