Ny partner hos Dahl

23. december 2020, 11.14

Troels Behnke Skak - ny partner i advokatfirmaet Dahl fra nytår. Foto: PR-foto

PARTNER Fire yngre advokater tager fra nytår et skridt op ad karrierestigen og bliver del af partnerkredsen iadvokatvirksomheden Dahl med kontorer i Herning, Viborg, Aarhus, København og Esbjerg.

Det drejer sig om Kristian Skovsgaard, Peter Neve og Troels Behnke Skak, som bliver indehavere, og Jesper Frank Laursen, som er udnævnt til associeret partner.

- Ved udnævnelsen sikrer vi en fortsat udvikling på de forskellige specialeområder, de hver især beskæftiger sig med. Det er vigtigt, at vi løbende sikrer, at de yngre talenter tager del i at præge retningen for firmaet, fortæller Henning von Lillienskjold, Managing Partner i Dahl i en pressemeddelelse.

Troels Behnke Skak , der er den af de fire, der har sit daglige virke fra kontoret i Herning, har været en del af virksomhedens juniorpartnerforløb det seneste år inden udnævnelsen.

Han blev cand.jur. i 2012 og har været en del af Dahl siden 2015. Her beskæftiger han sig primært sig med skatte- og selskabsretlige problemstillinger som omstruktureringer og generationsskifter af selskaber, koncerner og personligt ejede virksomheder, ligesom han løbende fører skattesager ved Landsskatteretten og domstolene.

Troels Behnke Skak har endvidere et stort fokus på ejendomsbeskatningen og ejendomsvurderingssystemet. Dertil beskæftiger han sig med bestyrelsesarbejde og er en betroet sparringspartner for ejerledere og ledelser.

Privat er den 35-årige nybagte partner bosat i Herning med sin hustru og deres tre små drenge.