Hele Herning i egen bukselomme

Forbedret nyheds-app giver nye fordele, større overblik og en bedre læseoplevelse

3. juli 2019, 12.14

Herning Folkeblads nyheds-app fik en gevaldig overhaling i juni 2019 og sender dermed avisen ind i sit 151. år i skarp, digital form. Foto: Pr-foto

Herning Folkeblad har næppe nogensinde haft mere blus under sin digitale udvikling end i året, hvor avisen runder 150 år. Fornyelsen foregår på alle platforme. Og jubilæumsåret har været historisk rig på lanceringer af nye og forbedrede tjenester.

Det gælder ikke mindst Folkebladets nyheds-app. Den fik en ordentlig overhaling i den tidlige sommer og fremstår i dag som en af avisens primære digitale kanaler. Det er på nyheds-appen - der såmænd hedder Herning Folkeblad - at man kan kombinere det dynamiske nyhedsforbrug med det prioriterede overblik. Folkeblads-appen leverer både de daglige aviser, magasiner og tillæg som e-avis samtidig med, at appen løbende fodres med de helt aktuelle og lokale nyheder fra herningfolkeblad.dk. Med appen ved hånden er man således altid bevæbnet med alle grader af det lokale nyhedsoverblik. Og det er ikke kun smart. Det ser også godt ud.

Ansigtsløft til arkivet...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben