Blue Fox-profil er gået i tænkeboks om fremtiden

Anders Poulsen har endnu ikke skrevet kontrakt med en klub for næste sæson. De mange skader får ham til at overveje flere aspekter af livet. Blue Fox håber stadig på at beholde ham

6. juni 2019, 17.04

Anders Poulsen har været en profil i Herning Blue Fox gennem mange år, men siden han i 2017 vendte tilbage fra svenske Oskarshamn, har den hårdtarbejdende centerspiller været ramt af flere slemme skader. Foto: Tom Laursen

Ishockey Han har spillet 312 kampe i den mørkeblå Blue Fox-trøje og har været holdets kaptajn i en enkelt sæson og assisterende kaptajn i flere år. Men Anders Poulsen har endnu ikke sat sin signatur på en kontrakt for næste sæson. Hverken i Herning Blue Fox eller andre klubber.

- Jeg har brug for at tænke situationen godt igennem og finde ud af, hvad det er, jeg vil. De seneste tre sæsoner har været skade på skade for mig. Det har været voldsomt frustrerende, og det er selvfølgelig også derfor, at jeg gør mig mine tanker om, hvordan jeg kan få det til at hænge sammen, siger Anders Poulsen til Herning Folkeblad.

I den forgangne sæson var han først ude med en brækket fod, og senere fik han et brud på en knogle i venstre hånd. Det blev kun til 18 kampe og 8 point i grundspillet.

- Det har aldrig været samme skade, der er kommet igen. Mine skader har ofte været brud, og senest var det jo en håndskade, der blev ved med at trække ud. På den ene side er det jo positivt, at det ikke er det samme hver gang, men på den anden side gør det også frustrationen større over, at der kommer noget igen og igen, siger den 28-årige angriber, der har været til to VM-turneringer med det danske A-landshold.

Betyder det, at du overvejer at stoppe karrieren?

- Ligefrem stoppe med at spille ishockey tror jeg ikke, at det ender med. Men jeg har brug for at tænke mig godt om i forhold til mit fremtidige setup, svarer Anders Poulsen, der civilt studerer international handel og markedsføring på Erhvervsakademiet i Aarhus.

Blue Fox vil beholde ham...