Markant formand for Vestjysk Landboforening genopstiller ikke

Efter 25 år i landbrugsregi har Søren Christensen valgt ikke at genopstille som formand for Vestjysk Landboforening

Udgivet:24. januar 2023, 12.26

Læsetid:1 minut

I 25 år har landmand Søren Christensen fra Skjern kæmpet for bedre vilkår for landmænd i Vestjylland og resten af Danmark. Siden 2000 som bestyrelsesmedlem i Vestjysk Landboforening i Ringkøbing, hvor han i marts 2008 blev valgt som formand. Foto: PR-foto

FARVEL I 25 år har landmand Søren Christensen fra Skjern kæmpet for bedre vilkår for landmænd i Vestjylland og resten af Danmark. Siden 2000 som bestyrelsesmedlem i Vestjysk Landboforening i Ringkøbing, hvor han i marts 2008 blev valgt som formand. Efter 15 år som formand og med en 60-årsfødselsdag i vente i foråret har Søren Christensen valgt ikke at genopstille.

- Jeg synes, det har været en spændende tid, og jeg er ydmyg over, at jeg i så mange år har fået lov til at arbejde for landmændene og til at møde så mange spændende mennesker på min vej. Det har været med til at skabe drivkraften til at ville gøre en forskel, både i de sjove sager og i de mindre sjove sager - noget, der kun har kunne lade sig gøre på grund af de dygtige medarbejdere i vestjysk, siger Søren Christensen og fortsætter:

- Efter mange år i bestyrelsen og som formand synes jeg nu, at tiden er inde til, at andre skal til. Det kommer selvfølgelig til at give et tomrum i dagligdagen for mig, men jeg forestiller mig ikke, at jeg skal til at gå ned i tid. Jeg har jo stadig mit landbrug, og derudover håber jeg da på, at der er nogen, der kan bruge mig i et eller andet regi, lyder det fra den afgående formand.

Indlæser debat