Ny investor giver nye drømme hos Herning-virksomhed

Zo24, der leverer merchandise og arbejdstøj, vender nu blikket mod det store udland

Udgivet:08. december 2022, 08.06

Læsetid:2 minutter

Morten Bækgaard (t.v.), Bjarne Jørgensen og Claus Vesterby (t.h.) kunne i 2020 glæde sig over et godt første år, hvor virksomheden dog måtte tilpasse sig corona-krisens udfordringer. I forbindelse med at der nu er kommet nye investorer ind, er Bjarne Jørgensen blevet købt ud af virksomheden, oplyser Zo24. Fremover er der fire medejere: Morten Bækgaard, Claus Vesterby, Bjerke Hviid og Henrik Larsen.  Foto: Henrik Ole Jensen

2 måneder siden

INVESTERING I Herning ligger Zo24, der blev etableret i 2019, lige inden corona-krisen tog fart. Men det har ikke taget pusten fra de jyske iværksættere, der blandt andet sælger merchandise og arbejdstøj til sportsbranchen og nattelivskoncern Rekom. Tværtimod. For selvom de begyndte i modvind, og det var svært at afsætte for eksempel uniformer til tvangslukkede virksomheder, kom de gennem krisen.

Nu udvider de ejerkredsen, så de fortsat kan drømme stort. Den nye investor, AH Group ApS, sikrer, at det ikke kun er danske virksomheder, der får glæde af virksomhedens produkter og ideer.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Zo24.

- Med AH Group ApS på holdet, er vi klar til at fortsætte vores vækstrejse. Henrik Larsen (AH Group ApS) og Bjerke Hviid, som nu også bliver medejere af Zo24, var et perfekt match fra første møde. Vi har samme drive og energi, og vi vil alle rigtig gerne se nærmere på de udenlandske muligheder. Derfor er jeg ekstremt glad for, at Bjerke og AH Group ApS nu er med om bord på rejsen, siger Morten Bækgaard, der er salgsdirektør og en af stifterne bag Zo24.

Investerer i teamet bag

AH Group ApS er gruppen bag blandt andet Bibs Danmark, der eksempelvis er kendt for sine sutter til babyer. Også her glæder de sig til at tage Zo24 med på nye eventyr.

- Det er en stor glæde for mig at få lov til at være med på Zo24’s fremtidige rejse. Jeg har fulgt Zo24 på sidelinjen et stykke tid og ser et stort potentiale i virksomheden, og derfor glæder jeg mig utroligt meget til at være med til at løfte forretningen til nye højder, siger Henrik Larsen fra AH Group ApS og fortsætter:

- Jeg investerer i, hvad jeg ser som en god forretning, men mest af alt teamet, der bærer virksomheden frem - og her ser jeg, at Zo24 har en særlig stor styrke, siger han.

Med investeringen i Zo24 tilføjer AH Group endnu et stærkt brand til portefølje, der som nævnt indeholder Bibs Denmark, men også taskebrandet Kintobe.

Indlæser debat