Årets mindst hårde nederlag for HIH

Alle nederlag gør ondt, men det, Herning- Ikast indkasserede i går, er til at fordøje. Det ændrer nemlig intet på, at der nu venter DM-semifinaler mod Odense

23. april 2019, 10.40

Michala Møller (i.m.) var en af tre nykårede danske U18-mestre, der fik godt med spilletid, da Herning-Ikast i går indkasserede et betydningsløst nederlag mod Team Esbjerg. Foto: Flemming Hansen

Håndbold Herning-Ikast Håndbold har lidt mange smertelige nederlag mod Team Esbjerg i de senere år. Både i DM-finaler, Champions League og for nyligt i EHF Cup-semifinalerne.

I går tabte HIH-kvinderne igen i Blue Water Dokken. 28-24 vandt vestjyderne denne gang.

Efter en jævnbyrdig første halvleg trak esbjergenserne fra og var i kontrol i det sidste kvarter.

Men nederlaget ændrer intet. Allerede før kampstart var begge hold sikret en plads i DM-semifinalerne. Esbjerg som gruppens vinder og HIH som toer.

Derfor gik begge hold indtil opgøret med en agenda om at bruge hele holdkortet og spare ressourcer før de vigtige semifinaler forude.

- Det var fint nok. Vi spiller en god første halvleg og får skiftet godt ud. De unge spiller meget. I anden halvleg mangler vi lidt skarpheden og laver for mange fejl. Det handler selvfølgelig også om relationerne, når vi spiller med uvante konstellationer. Hvis man udskifter nogle af tangenterne på et klaver, lyder det jo også forfærdeligt, siger HIH-træner Kristian Kristensen.

Friis fik pause...