Medie: Marcondes skifter til FC Midtjylland

Brentfords danske offensivprofil Emiliano Marcondes er på vej til vicemestrene

2. september 2019, 19.36

Emiliano Marcondes (t.v.) i aktion for FC Nordsjælland i en Superliga-kamp mod FCM og Tim Sparv, der kan blive holdkammerater hos »ulvene«. Foto: Flemming Hansen

FODBOLD Det bliver Brentfords danske offensivprofil Emiliano Marcondes, der i FC Midtjylland skal afløse Gustav Wikheim, som søndag blev solgt til et olieeventyr i Saudi-Arabien.

Det hævder BT.

Ifølge mediet præsenteres Marcondes som ny FCM-spiller senere i aften, hvor transfervinduet smækker i ved midnatstid.

Den 24-årige offensivspiller, der har fortid i FC Nordsjælland, kan spille alle pladser helt fremme - og på kanterne, hvor »ulvene« lige nu kun råder over de unge talenter Awer Mabil, Gustav Isaksen og Mikael Anderson.

Emiliano Marcondes var topscorer i Superligaen, da han i midten af forrige sæson skiftede til den engelske Championship-klub, der har rigmanden Matthew Benham som ejer og herningensiske Rasmus Ankersen som sportsdirektør. Samme Benham er også hovedaktionær i FC Midtjylland, hvor Ankersen indtager posten som bestyrelsesformand.

Emiliano Marcondes’ 18 måneder i det sydlige London og Englands næstbedste række har været præget af skader og formnedgang. Han er indtil videre noteret for 31 kampe for Brentford.