Brand i pizzeria: Ingen ild, men masser af røg

Der var ingen panik, da Brand & Redning Midtvest blev kaldt til brand fredag morgen. Der blev ventet på en nøgle til ejendommen, inden brandfolkene gik ind

Udgivet:03. februar 2023, 08.41

Læsetid:1 minut

Der var ingen ild, men derimod masser af røg, da brandfolkene fra Videbæk fredag morgen blev kaldt til Videbæk Stenovns Pizza. Foto: Mette Christensen

Mette Christensen
Journalist| +45 9626 3721 | mec@herningfolkeblad.dk
Mette Christensen
Journalist| +45 9626 3721 | mec@herningfolkeblad.dk
Kære læser! Alle mennesker har en historie. Jeg vil gerne skrive din. Jeg er stor tilhænger af Herning Folkeblads motto "Lokal med vilje", hvilket også afspejler sig i mine artikler. Jeg besøger med glæde de små byer langt fra Herning. Jeg skriver helst om det, du og din nabo taler om over hækken eller dét, du og din familie undrer jer over, når I spiser aftensmad. Tøv endelig ikke med at kontakte mig, hvad end du har på hjerte.
Se flere artikler af Mette Christensen

1 måned siden

VIDEBÆK Bredgade i Videbæk var fra morgenstunden fyldt med blå blink. Både politi og brandbiler fra stationen i Videbæk var rykket ud. Brand & Redning Midtvest blev klokken 07.34 kaldt til brand på Hovedgaden 33, hvor Videbæk Stenovns Pizza har til huse.

Indsatsleder Lars Lyngvig oplyser, at en frituregryde var blevet for varm og derfor udviklede hvid røg.

- Der var ingen ild. Så faktisk afventede vi en nøgle til ejendommen, før vi gik ind. Frituren var blevet overophedet, så der er udviklet en masse hvid røg. Lige nu lugter der meget af friture i området, siger Lars Lyngvig.

Han har stor ros til samtlige forbipasserende i morgentrafikken.

- Vi havde to brandmænd ude at dirigere trafikken. Selvfølgelig skaber en masse blå blink midt i Videbæk stor opmærksomhed. Men alt forløb stille og roligt. Det var ikke engang nødvendigt for os at lukke vejen, siger Lars Lyngvig.

Brandbilerne forlod stedet omkring 8.30.

Indlæser debat