Fink sælger Ikast-ejendomme videre: Selv garvede investorer blev påvirket af boligens kvaliteter

Ejstrupholm-firmaet har solgt 23 lejeboliger til aarhusianske Cresendo

Udgivet:01. juni 2023, 12.49

Læsetid:2 minutter

Fink Ejendomme har solgt 23 Ikast-boliger videre. Foto: PR-Foto

4 måneder siden

BOLIG Fink Ejendomme har netop solgt anden etape af projektet Remmehuse i Ikast med 23 lejeboliger på samlet 2300 kvadratmeter til ejendomsudbyderen Crescendo.

Fink Ejendomme har over det seneste år udviklet området Remmehuse på en attraktiv placering i den sydøstlige del af Ikast.

Ejstrupholm-firmaet udviklede egentlig projektet med salg af enkeltboliger for øje, og de første 12 boliger blev da også solgt til forbrugere, som har sat deres eget præg på boligerne.

Passer godt i porteføljen

Anden etape blev under opbremsningen i boligsalget omprioriteret til at rumme 23 lejeboliger på mellem 90-110 kvadratmeter, der er målrettet mod flere segmenter.

Boligerne er nu solgt videre til Crescendo, der hurtigt så et potentiale i projektet. Efter besigtigelse af Fink Ejendommes boliger i det midtjyske var Crescendo overbeviste om, at boligerne ville passe godt ind i deres portefølje, fortæller projektchef Kim Thomasen, Crescendo, i en pressemeddelelse.

- Vi blev inviteret ud for at besigtige Fink Ejendommes byggeri, og vi afholdt et møde om deres boliger og tilgang til byggeri. Da mødet foregår i en attraktiv bolig med højt til loftet og fantastisk lysindfald, kan selv garvede investorer som os ikke undgå at blive påvirket af boligernes kvaliteter. Med købet af boligerne på Remmehuse ved vi, at vi har købt en af de absolut bedste beliggenheder i Ikast til lejeboliger. Her er kort afstand til grønne områder, golfbanen, skole og indkøb i cykelafstand. Dermed ved vi, at vi kan tilbyde lejerne, en bolig som tilbyder lidt mere end mange andre lejeboliger i markedet, siger han

Gnidningsfrit forløb

Tonny Broberg fra EDC Projekt Poul Erik Bech, som har formidlet salget af rækkehusene.

- Da Fink Ejendomme bad os om hjælp til at sælge boligerne, var vi hurtigt klar over, at Crescendo kunne være én af flere oplagte købere. Processen med salget har været et godt og gnidningsfrit forløb, hvor parterne i godt humør har holdt møder om salget af kvalitetsboligerne, så det er dejligt, at det nu er faldet på plads med to tilfredse parter, siger han.

Direktør i Fink Ejendomme, Thomas Asmussen, fortæller om omprioriteringen grundet opbremsningen i boligmarkedet.

- Remmehuse i Ikast har været et spændende område for os, og et område som er forløbet planmæssigt, om end boligerne oprindelig var prioriteret til at være ejerboliger og ikke en kombination af ejer- og lejeboliger. Det er vores opfattelse, at gode lejeboliger er en god tilføjelse til området af Ikast, og efter igangsættelse af udlejningen har vi oplevet stor interesse for boligerne. Vi har været glade for processen med Crescendo og deres rådgivere, og vi er sikre på, at de som ejere vil være de rette udlejere for de kommende beboere i området, siger han.