AGF-chef roser træner efter vundet bronze

AGF-direktør Jacob Nielsen er glad for bronzemedaljerne og sender en stor del af æren i Uwe Röslers retning.

Udgivet:04. juni 2023, 21.41

Læsetid:2 minutter

Uwe Rösler kunne søndag se sit hold lave et vildt comeback mod Brøndby.

/ Ritzau /

4 måneder siden

AARHUS For et år siden kunne man ånde lettet op i Aarhus, da AGF akkurat overlevede i Superligaen med bare ét point ned til Vejle under stregen.

Situationen er helt anderledes nu, hvor holdet har vundet bronze efter et vanvittigt comeback mod Brøndby på Superligaens sidste spilledag.

En af forskellene er personen på trænerbænken, hvor Uwe Rösler blev hentet til før sæsonen, og AGF-direktør Jacob Nielsen storroser tyskerens arbejde i klubben.

- Rösler har betydet rigtig, rigtig meget. Der er spillere, som nogle tvivlede på, eksempelvis Frederik Tingager, Patrick Mortensen og Nicolai Poulsen, som han har gravet op igen, for de var halvt begravede.

- Jeg skylder ham en stor tak, for det er stort set ene og alene hans fortjeneste. Det må jeg sige. Og da de spillere, som er stammen på holdet, begyndte at fungere igen, så er alt blomstret omkring dem, siger Jacob Nielsen.

Uwe Rösler skrev før sæsonen under på en treårig aftale med AGF, og Jacob Nielsen forventer også, at den tyske træner bliver i AGF som minimum kontraktperioden ud.

- Jeg er slet ikke bange for, at han ryger. Hvis der kommer nogen og vil købe ham, så er det jo os, der skal bestemme prisen. Uwe har ikke en klausul, så han er stavnsbundet til Aarhus i hvert fald to år endnu, siger AGF-direktøren med et smil.

AGF endte med at tage tredjepladsen på en bedre målscore end Viborg, efter at holdet søndag leverede et vanvidscomeback ved at vende 0-3 til 3-3 med ti mand mod Brøndby. Det var kulminationen på et meget flot forår ifølge direktøren.

- Jeg synes, at vi har været det med afstand bedste hold i foråret. Jeg tror også, at vi kunne have spillet med om mere ædelt metal, hvis vi havde været lidt mere dygtige og heldige, siger Jacob Nielsen.

/ritzau/