Læserklubben: Satire og bid i Odense Sommerrevy

Kom med til toptunet underholding lørdag 13. juni i revyteltet i Odense. Vi sørger for transport, lækker picnickurv og billetter i bedste kategori

22. februar 2020, 06.15

Årets revyhold i Odense. Både Stig Rossen og Mathilde Passer er revydebutanter og glæder sig til at bliver en del af holdet. Og ja - Mathilde Passer er Dirchs barnebarn.

I 2020 bliver det femte gang, at Odense Sommerrevy spilles, og revyen har på rekordtid formået at blive en landsdækkende revy med rigtig stor succes. Faktisk vandt selve revyen samt Thomas Mørk (som også er med i år) priser for henholdsvis »årets revy« samt »årets mandlige kunstner« ved TV 2 Charlies Revygallashow i 2018. De overhalede simpelthen den voldsomt populære Cirkusrevy indenom.

Disse anderkendelser forpligter, så derfor bliver Læserklubben nødt til at opleve denne spændende revy i år.

Med Ansbussen kører vi fra Silkeborg, Ikast og Herning lørdag formiddag mellem klokken 10 og 10.45, hvorefter vi i højt revyhumør kører mod Odense.

Årets revyhold

Revyteltet er slået op på Engen - i en af Odenses ældste skove, kaldet Fruens Bøge. Vi parkerer ved Skovalléen og spadserer de cirka 100 meter til picnicteltet, hvor vi har reserveret såvel pladser som picnicbokse med lækre specialiteter fra Kai Thor.

Klokken 15 begynder revyen, og vi sidder på gode pladser i teltet, klar til at lade os underholde af en toptunet forestilling med bid, sang og satire.

Årets revyhold består af Thomas Mørk, Stig Rossen, Mette Marckmann, Mathilde Passer og Lars Arvad under musikalsk ledelse af kapelmester Morten Wedendahl.

Forestillingen slutter klokken 17.30, og deltagerne går tilbage til bussen.

På hjemvejen serverer vi kaffe og sandwich.

Forventet hjemkomst efter en herlig og underholdende sommerdag mellem klokken 19.30 og 20.15.

Prisen for denne dagstur er 1095 kroner inklusive buskørsel, formiddagskaffe, picnicboks, revybillet i bedste kategori, kaffe og sandwich.

Tilmelding til Læserklubben

Hygge i picnicteltet før revyen.