Vækst førte Roskilde-firma til Herning

Affectum har specialiseret sig i at skabe trivsel og arbejdsglæde hos medarbejdere på blandt andet plejehjem og i hjemmeplejen

Udgivet:26. maj 2019, 11.57

Læsetid:3 minutter

Trivsel Efter to år med massiv vækst har Roskilde-virksomheden Affectum taget et utraditionelt skridt for at være klar til yderligere fremgang.

Direktør og medejer Gitte Kilhof har oprettet et kontor i Innovatorium i Herning og har besluttet at flytte det meste af virksomhedens administration hertil. Ansvaret bliver lagt i hænderne på den nyansatte HR- og administrationschef Bente Egsgaard-Fjord fra Herning.

Affectum-direktøren har i et stykke tid været på jagt efter en person, der kunne løfte administrationsopgaven. Og da hun kom i kontakt med Bente Egsgaard-Fjord, slog hun til og var villig til at oprette et Herning-kontor.

- Jeg traf Bente og tænkte, at det er Bente, jeg har brug for. Men det var da lidt af en beslutning, medgiver Gitte Kilhof.

Mange ansatte bor i Jylland...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind