Efter skade: Frederik Andersen skal spille i AHL

Efter seks ugers skadespause spiller Frederik Andersen igen. To mål af Bjorkstrand

6. maj 2021, 09.14

Frederik Andersen har været skadet i seks uger. I dag gør han comeback. Det bliver dog ikke i NHL, men i den næstbedste liga, AHL. Foto: Ritzau Scanpix

ISHOCKEY Den herningensiske NHL-målmand Frederik Andersen har i de seneste seks uger ikke kunnet spille for Toronto Maple Leafs på grund af en skade. Men i dag får han comeback. Det bliver dog ikke i NHL, men i den mindre liga, AHL, for Toronto Marlies.

Det er planen, at han skal spille halvdelen af kampen.

- Det er en fin måde for ham at komme tilbage på. Og så vurderer vi situationen derfra, siger træner Sheldon Keefe til nhl.com.

31-årige Frederik Andersen trænede onsdag med i fuldt omfang for blot anden gang i seks uger. Det er angiveligt en knæskade, der har holdt ham ude.

- Det var en vigtig dag for Frederik, og alt peger på, at træningen gik fint, og han føler sig tilpas, forklarer Sheldon Keefe.

Toronto har med fire kampe tilbage i grundspillet allerede sikret sig en plads i slutspillet.

Til gengæld skal Columbus Blue Jackets ikke i slutspil. Trods to mål og en assist af herningensiske Oliver Bjorkstrand i 4-2-sejren over Nashville har mandskabet for længst udspillet sin rolle. Bjorkstrand blev kåret til kampens first star efter sine to mål.

Bjorkstrand har nu lavet 17 mål i sæsonen.

Indlæser debat...