Ikke som de andre

14. oktober 2021, 11.40

Markus S. Højland. Foto: PR-foto

VALG Når du 16. november går til stemmeurnen ved dit lokale valgsted til kommunalvalget, så syntes jeg, du skal bemærke noget. Du skal bemærke listen med betegnelsen D.

Vi er Nye Borgerlige, og vi er ikke som de andre. Mange har gjort grin med vores hvide kampagnejakker, når vi står på gader og stræder. De siger ting såsom, »nå, er i så den rene uskyld? », og »I må da være nok så rene med jeres hvide jakker på«.

Ja vi er rene, men én ting er helt sikkert, en hvid jakke bliver hurtig beskidt, det er vi også bevidste om. Derfor går vi i vores team af kandidater ikke efter en stor formandspost for en pose penges skyld eller prestige, nej, for os handler det om at skabe den bedst mulige kommune for alle borgere og det skal studehandeler på valgnatten ikke komme i vejen for.

Derfor står vi fast, når vi siger, at vi vil være rene, også efter valget. Mit navn er Markus S. Højland, og jeg vil gerne gøre en forskel for denne kommune, som jeg mener, er Danmarks bedste. Men Danmarks bedste Kommune er kommet i problemer.

Vi er kommet i problemer ved det offentlige fråds af dine skattekroner. Tomme shuttlebusser, der kører rundt om fjorden til en pris på 1 million kroner, evindelig snak om et nyt rådhus og den altoverskyggende fejltagelse: Investeringen i Naturkraft. Din kommune skal ikke drive forlystelser, den skal drive din kernevelfærd.

Derfor, giv Ringkøbing-Skjern Kommune den saltvandsindsprøjtning, den har brug for. Stem på Markus S. Højland fra Nye Borgerlige til kommunalvalget 16. november 2021.

Indlæser debat...