Blev ramt af puck i ansigtet: Se det vilde billede af Blue Fox-profil

Phillip Marianccio har sendt en hilsen til klubbens fans efter sit dramatiske uheld i Aalborg

Udgivet:29. september 2022, 13.28

Læsetid:1 minut

Phillip Marinaccio - her i en anden Blue Fox-kamp og før sit uheld i Aalborg - har givet en opdatering på sin skade, hvor han blev ramt af en puck i tirsdagens ligakamp. Foto: Danmarks Ishockey Union

Ole Bitsch
Journalist| obi@herningfolkeblad.dk

ISHOCKEY Det så uhyggeligt og voldsomt ud, da Phillip Marinaccio tirsdag aften røg i isen efter et møde med en vildfaren puck.

I udekampen mod Aalborg Pirates blev Herning Blue Fox-profilen ramt lige under højre øje, da pucken strøg fra en modstanderstav, videre ind på canadianerens ishockeystav og op i ansigtet på den uheldige angriber.

Efterfølgende blev opgøret i Gigantium, hvor Blårævene vandt 3-1, afbrudt i fem minutter, mens man fjernede blod fra isen og Phillip Marinaccio blev eskorteret i omklædningsrummet. Her måtte den 29-årige nordamerikaner sys med tre sting under øjet samtidig med, at han fik undersøgt næsen og ansigtet for eventuelt andre skader.

Læs også
<span>Herning-profil ramt af puck i ansigtet:</span> Heldigt, der ikke skete mere <span>Herning-profil ramt af puck i ansigtet:</span> Heldigt, der ikke skete mere
Læs også:
Herning-profil ramt af puck i ansigtet: Heldigt, der ikke skete mere

Men Phillip Marinaccio slap tilsyneladende billigt. Og canadieren er i bedring. Det meddeler han selv på Herning Blue Fox’ profil på det sociale medie Instagram.

- Jeg vil bare lige sige tak for jeres omsorg. Selvom jeg ikke ser alt for pæn ud, så har jeg det meget bedre i dag. Jeg kæmper med en del hævelser omkring mit øje og næsen, men jeg er okay, og jeg ser frem til at være tilbage inden længe. Go Blue Fox!, siger Phillip Marinaccio til klubmediet.

Se videohilsenen fra Marinaccio ved at trykke på linket her.

Sådan ser man ud et par dage efter mødet med en ishockeypuck. Men Blue Fox’ Phillip Marinaccio har det bedre, siger han selv på det sociale medie Instagram. Foto: Blue Fox’ Instagram-profil

Indlæser debat