Old Boys-jubilæum: Sammenholdet er vigtigt

Sammenhold og sociale arrangementer er vigtig for HGF Old Boys, der fejrede deres 75-årsjubilæum i efteråret

9. december 2018, 13.07

Onsdag aften står i gymnastikkens tegn, når HGF old boys mødes til gymnastik og hyggeligt samvær i drengenes gymnastiksal på Sønderagerskolen - og der er plads til nye medlemmer. Foto: Privatfoto

Herning Onsdag aften, fra september til marts, står der gymnastik på programmet for HGF Old Boys, når medlemmerne mødes på Sønderagerskolen i drengenes gymnastiksal. Old boys gymnasterne i Herning har været sammen om motionsgymnastik i mange år. Så mange, at det ikke kun er medlemmerne, der har en moden alder. Det har foreningen også, og HGF Old Boys har netop kunnet fejre sit 75- års jubilæum i år.

- Vi opdagede jubilæet ved en tilfældighed, da jeg faldt over en folder fra 50-årsjubilæet, og det gik op for os, at det var 75-årsjubilæum i år, og det måtte vi da markere, fortæller formand for HGF Old Boys Hugo Anker.

Jubilæet blev markeret med en gåtur om Fuglsang Sø for medlemmer og efterfølgende festmiddag, og netop sociale sammenkomster er et vigtigt element i foreningen.

- Vi er 60 medlemmer, der træner gymnastik på to hold, men der er bestemt plads til flere. Det er klart, at en forening som vores er udfordret af fleksibiliteten som fitnesscentrene kan tilbyde, men vi gør rigtig meget ud af det sociale, når vi er sammen og sørger for, at der er arrangementer i løbet af året - og så er godt og sjovt samvær noget, vi går op i. Det næste vi skal til, er julestue med æbleskiver og gløgg, og så holder vi fælles middag efter generalforsamlingen, men vi har også en hyggelig stemning, når vi mødes om onsdagen, så vi kan også noget andet end fitnesscentrene, fortæller Hugo Anker.

Væk fra fjernsynet...