FC Midtjyllands fanbus ramt af stenkast i Brøndby: Folk er chokerede

FCM-fans fik en ærgerlig afslutning på søndagen, da de var på vej hjem fra Brøndby ovenpå 2-1-sejren

10. december 2019, 07.22

FC Midtjyllands medrejsende fans har gode tider her kort efter superligakampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland på Brøndby Stadion. For nogle af dem fik aftenen dog en ærgerlig afslutning, da en FCM fanbus blev ramt af en sten efter kampen. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

HERNING Det var en glædelig aften for FC Midtjylland og de medrejsende fans på Brøndby Stadion, da de blå-gule fra Vestegnen blev besejret med 2-1.

Knap så glædelig var hjemturen dog for en gruppe FCM-fans, da turen søndag aften gik hjemad. Her blev en af fanbusserne ramt af en stor sten, som formentlig skulle være kastet fra en bro ved Motorring 3 ved Park Allé tæt ved Brøndby Stadion. Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også
FCM-bus fra Brøndby er før blevet ramt af sten: Frygter det koster tilslutning
+Abonnement

Ifølge formanden for FCM-fanklubben Black Wolves, Claus Kejlstrup, er det et mirakel, at ingen kom noget til skade i forbindelse med hændelsen.

- Jeg er dybt rystet. Der er vist tale om en temmelig stor sten, der rammer en siderude i bussen, netop som den er drejet ud på motorvejen, udtaler han til Ekstra Bladet.

Læs også
Rystet FCM-direktør efter stenkast: Fuldstændig sindssygt - det kunne være skolebørn
+Abonnement

Formanden selv var ikke med i Brøndby, men har efterfølgende talt med flere af passagererne fra bussen.

- De fortæller, at stenen ramte den eneste rude, hvor der ikke sad nogen. Hvis den havde ramt ethvert andet vindue, kunne det have kostet menneskeliv. Folk er chokerede, men priser sig lykkelige for, at der ikke har været personskade, siger han yderligere.

Læs også
Brøndby om stenkast mod FCM-bus: Det tager vi afstand fra - uanset hvem det er
+Abonnement

Vagtchef hos Vestegnens politi bekræfter over for Ekstra Bladet, at der har været en episode, og at man er i gang med et efterforske sagen og skal have undersøgt noget videoovervågning fra området.

Læs også
Politiet efterlyser vidner til stenkast mod FCM-bus
+Abonnement

Det er ikke første gang, at en bus med FCM-fans bliver angrebet efter en kamp mod Brøndby. For tre år siden var der også en episode, hvor en Black Wolves' fanbus blev ramt af sten.

Læs også
Officiel FCM-fanbus angrebet med sten efter Brøndby-kamp