Kunder gik forgæves efter aflyst torvehandel: Det er megairriterende

Flere borgere gik lørdag formiddag forgæves, da kommunen havde aflyst torvehandlen på Tinghuspladsen. Læs flere reaktioner ved at kigge billederne igennem herover

11. juni 2019, 08.02

Anne-Marie Andersen, 65 år, fra Herning og dagplejer: - Æv! Men det kan blomsterhandleren jo ikke gøre for. Jeg skulle ned at købe en blomst til en bekendt, der er syg. Man får simpelthen de bedste buketter her, så derfor cykler jeg gerne lidt ekstra for det.

HERNING Ærgrelsen og skuffelsen lyste ud af ansigtet på de borgere, der lørdag formiddag troppede op på Tinghuspladsen med håbet at gøre nogle gode køb i torvehandlen. For der var ikke den velkendte torvehandel, som ellers normalt er tilfældet på lørdage og tirsdage i Hernings midtby. Der var blot en tom plads med gult hegn.

Som Folkebladet beskrev i lørdagsavisen, havde kommunen nemlig aflyst torvehandlen i lørdags på grund af triathlon-løbet Challenge Herning.

En af dem, der der gik forgæves, var 68-årige Tove Kalle­mose fra Herning, og det var hun godt træt af.

- Det, synes jeg, er træls. Det plejer at være her, og det er deres plads. Jeg plejer at købe grøntsager, fisk og blomster, fortalte hun og tilføjede:

- Jeg var godt klar over, at det var aflyst i sidste uge. Men ikke i denne.

Gik glip af fire isinger...