Ny erhvervskundechef

Steffen Jakobsen har de seneste 12 år arbejdet for to af landets største banker, men er nu skiftet til Andelskassen i Ikast

18. november 2020, 12.28

Steffen Jakobsen er ny erhvervskundechef. Foto: Privatfoto

IKAST Tidligere har Steffen Jakobsen arbejdet 10 år i Nordea i flere midt- og vestjyske afdelinger samt to år i Nykredit i Herning. Med skiftet til Andelskassen ser ham frem til at komme tættere på erhvervslivet i det midtjyske område.

- I Andelskassen i Ikast skal jeg samarbejde med og rådgive mange forskellige virksomheder, og vi kommer til at få en tæt sparring, siger Steffen Jakobsen.

Steffen Jakobsen brænder for erhvervsrådgivning og har de seneste fem år arbejdet fuld tid på området. Som erhvervskundechef skal han arbejde med mange forskellige virksomheder, hvor han kan drage nytte af sin store erfaring.

- Jeg synes, det er spændende at arbejde med erhvervskunder, da jeg godt kan lide kompleksiteten og de mange ting, man skal forholde sig til. Kunderne er meget forskellige, og selvom to virksomheder er inden for samme branche, så adskiller de sig i forhold til strategier, produktioner og meget mere, og det gør, at jeg skal være alsidig, innovativ og fleksibel i min rådgivning, siger han.

Rådgivning er som golf

I fritiden er Steffen Jakobsen ofte at finde på golfbanen, hvor han arbejder på at forbedre sit handicap. Han har spillet golf de seneste tre år, efter flere knæskader til sidst satte en stopper for hans fodboldkarriere i Troldhede.

- Når man spiller golf, er der altid noget, man kan justere på for at gøre det bedre næste gang. Den tilgang bruger jeg også i mit arbejde, hvor jeg altid har fokus på at optimere og kvalificere mine arbejdsprocesser, så mine kunder får den bedst mulige rådgivning, fortæller den ny erhvervskundechef.

Steffen Jakobsen er født og opvokset i Troldhede, men har boet de sidste mange år i Herning.