Knap 30.000 var til motorshow-messe: Kan næsten ikke få armene ned

Det store fremmøde til Motorshow-messen oversteg langt forventningerne

Udgivet:07. februar 2023, 10.50

Læsetid:2 minutter

Motorshow 2023 var historisk velbesøgt, og stemningen var i top på messen. Foto: MCH/Theis Poulsen

1 måned siden

HERNING Som omtalt i Herning Folkeblad mandag var der fuldt drøn på MCH’s lokaliteter på Vardevej i weekenden, som blandt andet rummede Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Jyske Bank Boxen. Her lagde 12.334 besøgende vejen forbi.

Ved siden af i messehallerne var der endnu flere besøgende - 29.516 - til årets »Motorshow«, der bredte sig over 36.000 kvadratmeter. Med sine cirka 150 udstillere er det landets største bil-, motorcykel- og motorsportsudstilling og dermed et overflødighedshorn for alle med forkærlighed for motorer. Udstillingen bød også i år på showbiler, specialbiler, racerbiler, veteranbiler, elbiler og rallybiler samt alle de nye motorcykelmodeller, unikke, speciallavede modeller og en hel masse udstyr.

Læs også
<span>Over 10 millioner har set Bendts pizzaudskæring med stor maskine:</span> Vi har aldrig oplevet noget lignende <span>Over 10 millioner har set Bendts pizzaudskæring med stor maskine:</span> Vi har aldrig oplevet noget lignende
Læs også:
Over 10 millioner har set Bendts pizzaudskæring med stor maskine: Vi har aldrig oplevet noget lignende

En kæmpe succes

Hos Motorcykel Importør Foreningen kan man næsten ikke få armene ned over årets udgave af Motorshow og det ekstraordinært flotte fremmøde.

- Den generelle globale usikkerhed har medført, at motorcykelbranchen har været meget spændt på dette års Motorshow. Det er derfor med stor glæde, at vi kan konstatere, at messen har været en kæmpe succes, én af de største nogensinde, og langt har oversteget vores forventninger, fastslår formand for Motorcykel Importør Foreningen, Erik Blacha.

- Udstillingen har været fantastisk godt besøgt, og vores medlemmer har haft en rigtig god messe og oplevet en utrolig positiv travlhed. Der var stor glæde og tilfredshed hos udstillerne, og de besøgende gæster har været både seriøse og meget købelystne. Næsten 30.000 mennesker har besøgt vore stande, og vores medlemmer er derfor meget tilfredse. Der er også en stor ros til ASP Event og MCH for en meget professionel håndtering af hele messen, lyder det videre fra Erik Blacha.

Hos ASP Event glæder arrangør Lars Green sig over den vellykkede udgave af såvel Motorshow som Yamaha SuperCross & Freestyle Show - og man lover, at succesen ikke er ensbetydende med, at man nu agter at hvile det mindste på laurbærrene.

- Det er fantastisk at kunne konstatere, at vi har fat i den lange ende, og at eksempelvis nyhederne mountainbike-løb og det rene danske heat til supercross er blevet taget så flot imod. Men selv om barren nu er sat højt, så vil vi fortsat forsøge at gøre det endnu bedre - vi har ikke nået toppen, fastslår Lars Green.

Indlæser debat