Aubo fik norsk hæder

Aubo Køkken & Bad vinder pris i Norge

25. november 2019, 13.52

Dan Østergaard (nummer to fra højre) ved præmie­overrækkelsen i Norge. Foto: Privatfoto

PRIS Aulum-virksomheden Aubo Køkken & Bad har modtaget den anerkendte pris »Årets Leverandør« fra den sydnorske bolig-gigant, Øster Hus Gruppen. Virksomhedens vestjyske værdier med troværdighed, loyalitet og fleksibilitet har også fanget an i Norge, hvor Aubo de seneste år blandt andet har skabt et stærkt B2B-samarbejde med en af Sydnorges største boligbyggere, Øster Hus Gruppen.

Blot i år har Aulum-virksomheden leveret 250 køkkener til Øster Hus Gruppen, og den velansete norske bolig-gigant har nu hædret den vestjyske køkkenproducent med prisen »Årets leverandør«.

»Et samarbeid preget av ekte vinnervilje!« pryder diplomet, og prisen skal da også ses som et udtryk for tilfredshed i samarbejdet med hele Aubos værdikæde, lige fra ordren falder til de nyslåede boligejere har taget køkkenet i brug. Og det er noget, der varmer hos Aubo.

- Konkurrencen i Norge er hård, og, ligesom i Danmark, stilles der store krav til design, funktionalitet og pris fra forbrugeren. På B2B-markedet stilles der så ydermere meget høje krav til leveringssikkerhed, fleksibilitet og hastighed. Derfor ser vi det selvfølgelig som en kæmpe cadeau at få en pris, som gives på baggrund af både slutkundernes og Øster Hus Gruppens tilfredshed, siger salg- & marketingdirektør hos Aubo, Dan F. Østergaard i en pressemeddelelse.

En familie-sejr

Direktøren tilegner sejren til hele Aubo-familien.

- Alle i Aubo har andel i, at vi har fået prisen. Lige fra ordremodtager til dem, der står i produktionen og laver køkkenerne - alle har virkelig gjort deres arbejde til UG. Så det er helt klart den stærke holdindsats, der er årsag til, at vi kåres til »Årets Leverandør«. Hos Aubo er vi en familie, og holdånden er én af de ting, der gør, at vi kan levere så høj kvalitet med så stor leveringssikkerhed, samtidig med at det er rart at gå på arbejde, siger han.

At anerkendelsen har stor betydning for Dan F. Østergaard og resten af holdet, er ikke til at tage fejl af. Og salg- og marketingdirektøren spår da også, at prisen yderligere kan cementere køkkenproducentens position på det norske marked.

- Den her anerkendelse betyder utroligt meget for os. Øster Hus Gruppen er kendt i hele Norge som en af de rigtig stærke i branchen, hvor de i 45 år har drevet en fantastisk og stabil forretning igennem både høj- og lavkonjunkturer. Så det er bestemt en anerkendt pris og noget, der bliver lagt mærke til i branchen, forklarer han.

- Vi har et rigtig stærkt samarbejde med Øster Hus Gruppen, og vi er selvfølgelig meget stolte af at opnå den anerkendelse fra så velanset en virksomhed, siger Dan F. Østergaard.