Verdensmestre på hjemmebane: Røde lamper til svensker-brag i Boxen

Der er nu udsolgt til opgøret mellem de danske verdensmestre og de svenske europamestre i Boxen

Udgivet:28. marts 2023, 14.40

Læsetid:1 minut

Emil Jakobsen og resten af det danske landshold tager imod de svenske europamestre i en fyldt Jyske Bank Boxen om en måned. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

6 måneder siden

HÅNDBOLD Der bliver fyldt til sidste plads, når det mandlige håndboldlandshold lørdag 29. april møder Sverige i Jyske Bank Boxen i Herning.

Det oplyser Dansk Håndbold Forbund i en pressemeddelelse.

Opgøret mellem verdensmestrene og europamestrene bliver den sidste kamp på dansk grund i denne sæson for de danske verdensmestre.

- Vi sætter megastor pris på den opbakning, vi får. Det er fedt at komme til Danmark og spille foran vores egne fans, og det gør oplevelsen sjovere både for os på banen og for alle på tilskuerpladserne med fyldte haller og god stemning, siger venstrefløjen Emil Jakobsen, der til dagligt spiller for Flensburg-Handewitt, i pressemeddelelsen.

Opgøret mod Sverige er den sidste og afgørende om sejren i den såkaldte EHF Euro Cup, der er en turnering for de fire nationer, som allerede er kvalificeret til EM i 2024. Foruden Danmark og Sverige tæller den også Spanien og de tyske EM-værter.

Hos MCH Messecenter Herning glæder man sig til at tage imod de tredobbelte danske verdensmestre.

- Der skal lyde et stort tillykke til Dansk Håndbold Forbund med at sikre endnu en udsolgt håndboldfest på hjemmebane. Herrelandsholdet er i topform, og verdensmestrene fortjener den største hyldest, så vi ser frem til et brag af en kamp med tusindvis af håndboldfans på plads i Jyske Bank Boxen, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, i pressemeddelelsen.

Inden mødet med Sverige venter også en landskamp på udebane mod Spanien om torsdagen i samme uge.