Fødevarestyrelsen bøjer sig: Bone’s slipper for at smide salatbaren ud

Bone’s-restauranterne slipper for at kassere 250 ton mad om året fra deres salatbar - det ligger fast efter et møde mandag

10. september 2019, 10.04

Bone’s har tidligere haft succes med at bekæmpe madspild ved at gøre tilbehørsportionerne mindre for til gengæld at tilbyde gratis og ubegrænset genopfyldning. Derfor protesterede Bone’s-direktør Jan Laursen også, da Fødevarestyrelsen ville have kæden til at smide 250 ton mad om året fra deres salatbar ud. Foto: PR-foto

KONTROL På et møde mandag meddelte Fødevarestyrelsen den herningensiske restaurantkæde Bone’s, at kæden alligevel ikke skal ændre håndteringen af deres salatbar.

Det vækker tilfredshed hos Bone’s-direktør Jan Laursen, der mener, at fornuften har sejret.

- Vi har haft en positiv dialog med Fødevarestyrelsen, og vi er glade for, at de nu giver os ret i,...