Supersygehuset er udfordret på tidsplaner og økonomi

Økonomien i sygehusbyggeriet er under pres, og der er ikke nogen samlet hovedtidsplan for projektet

Udgivet:11. juni 2019, 14.44

Læsetid:1 minut

GØDSTRUP Der er fortsat udfordringer med blandt andet tidsplaner, byggeriets fremdrift og samarbejdet mellem projektets parter i arbejdet med det kommende supersygehus i Gødstrup. Det bemærker kontrolfunktionen »det tredje øje«, som har foretaget en kvartalsrapport for første kvartal af 2019.

Tilbage i august 2018 blev regionsrådet oplyst om, at »som byggeriet tegner nu, begynder indflytningen i Regionshospitalet Gødstrup i sensommeren 2020.«

Men nærmere er man endnu ikke kommet en dato for indflytningen.

Det vurderes fra »det tredje øjes« side som et problem, »at der fortsat endnu ikke er fastlagt et ibrugtagningstidspunkt«, fremgår det af rapporten.

- Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre fremdrift på byggepladsen. Vi er enige i, at der er behov for en samlet tidsplan, og det arbejder vi på. Når vi har den, så vil den naturligvis blive fremlagt for regionsrådet, siger hospitalsdirektør Poul Michaelsen til Dagbladet Holstebro-Struer.

Stort økonomisk pres...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind