Efterforsker mistænkeligt dødsfald: Politiet har afspærret et område i Gullestrup

Politiet var tirsdag massivt til stede i Gullestrup, hvor de efterforsker et mistænkeligt dødsfald på Lupinens Kvarter

14. juli 2020, 10.26

Foto: Bo Lundgaard

GULLESTRUP Politiet var tirsdag til stede i et område ved Lupinens Kvarter i Gullestrup.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser på Twitter, at der er tale om efterforskningen af et mistænkeligt dødsfald.

De skriver yderligere, at de har afspærret et område. Samtidig opfordrer de folk til at respektere afspærringerne og følge politiets anvisninger.

Klokken 11.46 skrev Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter, at en borger kort før klokken 9 anmeldte, at han var bekymret for en bekendt, som han ikke kunne komme i kontakt med.

Da politiet ankom til personens bopæl, kunne de konstatere, at der var tale om et mistænkeligt dødsfald.

Ifølge Folkebladets mand på stedet var flere steder ved Lupinens Kvarter afspærret. Det drejer sig blandt andet om nummer 42 til 74 samt op til et større grønt område, der grænser op til Kornblomstens Kvarter.

Politiet var massivt til stede med flere køretøjer samt en mobil kommandocentral. Flere steder stod der betjente ved afspærringerne og holdt folk ude. Derudover var der også folk fra politihjemmeværnet.

Klokken cirka 16.30 tirsdag fortalte en mand ved politiafspærringen, at der har været betjente i skudsikre veste ved Engens Kvarter lidt syd for politiafspærringen på Lupinens Kvarter.

Ifølge beboere i området dukkede politiet op mellem klokken 10.15 og 10.30. Løbende kom der flere og flere patruljevogne til.

Artiklen fortsætter under videoen.

Omkring klokken 11.30 påbegyndte politiet afhøringer af flere beboere fra Lupinens Kvarter nummer 2 til 36. Samtidig ankom flere hundepatruljer til stedet for at afsøge området.

Folkebladet har også talt med en beboer, som var på vej hjem for at arbejde fra sin hjemmearbejdsplads. Han kunne dog ikke få lov til at komme igennem afspærringen.

- Det er helt i orden. Politiet skal have lov til at lave deres arbejde. Jeg spurgte, hvornår jeg kunne få lov til at komme ind, men det kunne de ikke svare på, de skulle først være færdige med deres tekniske undersøgelser, sagde beboeren.

Klokken 18.30 efterlyste Midt- og Vestjyllands Politi en 38-årig mand i forbindelse med det, politiet formoder er et drab på en 51-årig mand i et rækkehus på Lupinens Kvarter i Gullestrup.

Læs mere herunder:

Efterlysning:
Drab i Herning: 38-årig efterlyses fortsat

Foto: Bo Lundgaard