Rejsebureau flytter

African Tours skifter til ny adresse med mere plads

Udgivet:31. oktober 2012, 12.49

Læsetid:1 minut

Pr-foto. Claus Lund Sørensen og Bo Finn Poulsen, der står bag African Tours, har stor erfaring med at arrangere safariture.

Rejseselskaber African Tours flytter fra Bredgade til Kampmannsgade i Herning. Flytningen sker på grund af to ting. Mere fysisk plads og større synlighed i bybilledet.

Den fysiske plads skal først og fremmest bruges til salgskontor, men med lejemålet i Kampmannsgade følger der også et kælderlokale med. Det skal bruges til at indrette en foredragssal, hvor interesserede kan komme og høre nærmere om de rejser, African Tours tilbyder.

Det fortæller Claus Lund Sørensen, der sammen med Bo Finn Poulsen står bag African Tours. Rejseselskabet er inde i en god udvikling, hvor salget går godt, og der netop er ansat en ny medarbejder. Det nye kontor i Kampmannsgade åbner i morgen.

- Vi glæder os rigtig meget til at vise alle interesserede, hvad safari også er. Den tid, hvor man tilbød gæster at deltage i en rundrejse på en bestemt ugedag, er forbi. Gæster i vore dage vil rejse, når de kan, og med det indhold, der passer dem. Derfor tilbyder vi afrejse hver dag, året rundt. Og den opskrift må vi konstatere virker, siger Claus Lund Sørensen.

Mere interessant læsning

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Seneste nyt

Se flere