Ikast-virksomhed overtager konkursramt modemærke: - Vi stod klar ved havelågen

Den sønderjyske virksomhed B&C Textiler er gået konkurs efter 40 år. Et af firmaets større tøjmærker Aida Fashion overlever i Ikast hos Pardon Clothing

Udgivet:23. maj 2019, 05.45

Læsetid:3 minutter

Mode Tekstilbranchen har altid været vævet tæt sammen med Ikast. Sådan er det stadig, og nu udvider en af de lokale modevirksomheder butikken.

Pardon Clothing har nemlig sikret sig tøjmærket Adia Fashion. Adia Fashion laver tøj i større størrelser til kvinder, og Claus Bentzen, direktør i Pardon Clothing, er begejstret over sit køb.

- Det passer godt ind i den palette af mærker, som vi har, samtidig med at Adia Fashion kan noget, vi ikke har i forvejen. Det er lidt yngre, mere friskt og henvender sig ned til kvinder på 30 år og så opad. Vi er i forvejen rigtig gode til plussize-tøj til kvinder, så det passede bare godt, siger direktør Claus Bentzen til Herning Folkeblad.

Brexit ødelagde alting...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind