Mindeord om en fantastisk og omsorgsfuld ven, der har forladt os

Udgivet:03. november 2021, 21.51

Læsetid:4 minutter

Poul Nielsen døde i en alder af 60 år. Foto: Privatfoto

MINDEORD Bodil og Bruno Hansen har indsendt mindeord om Poul Nielsen, Tjørring, som døde 26. oktober i en alder af 60 år.

Det var med stor sorg, at vi tirsdag i sidste uge modtog den triste besked om vores gode ven Poul Nielsens alt for tidlige død.

Poul var projektchef ved C.C Contractor og meget kendt i byggebranchen, hvor han var respekteret og anerkendt som en fair med- og modspiller.

Han er blandt andet kendt for mange idrætsbyggerier i hele Danmark. I Herning var han projektchef på Jyske Bank Boxen, og han stod ligeledes for byggerierne i Kvik Hockey Arena, blandt andet den seneste renovering og ombygning til den nye flotte ishockeyarena.

Såvel Boxen som Kvik Hockey Arena lagde han ekstra meget sjæl i, idet han var inkarneret sportsmenneske og fulgte stort set alle FCM- og Blue Fox-kampe. Da A-VM i ishockey blev spillet med åbningskamp Danmark vs. Tyskland i en fyldt Boxen klædt i rødt og hvidt, kunne han ikke holde tårerne tilbage. Det var en drøm, der gik i opfyldelse.

I Tjørring, hvor Poul slog sig ned, fik han en stor vennegruppe, dels som aktiv i fodboldafdelingen, hvor han i flere år var målmand på klubbens førstehold. Det var ligeledes her, han mødte Mai-Britt, som spillede på klubbens damefodbold hold. Der opstod god karma mellem dame- og herrefodbolden i flere sammenhænge, og gode venskaber blev etableret, som har holdt ved hele livet.

Efter den aktive karriere tog Poul en tørn som formand for Tjørring IF Fodbold, her mødte jeg Poul, mens jeg var træner i klubben. Efterfølgende har vi siddet sammen i bestyrelsen i Nordvest Hallen, hvor Poul var med i 15 år.

Poul nøjedes ikke alene med at være projektchef, da Nordvest Hallen skulle udvides, han gik selv ind i at organisere frivilligt arbejde og skaffede materialer til byggeriet med videre, for at pengene bedre kunne strække.

Læs også
Mindeord: C.C. Contractor har mistet et fyrtårn

For godt 10 år siden begyndte Poul sammen med Mai-Britt at spille golf. Det blev en stor fælles passion, og Poul blev en særdeles habil golfspiller med et højt bundniveau. Vi havde mange skønne golfoplevelser sammen i Danmark og nåede ligeledes nogle hyggelige golfferier sammen i udlandet.

I fritiden var Poul også meget interesseret i vin. På ferierne var der ofte mange besøg på vingårde for at udforske kvaliteten i områdets vin.

Poul var et fyrtårn i familien og i vennekredsen. Poul var med sin empatiske personlighed en ægte kær ven, som vi alle holdt meget af. Han var altid venlig og i godt humør. Han var generøs og et positivt menneske, der ville fællesskabet. Poul havde det godt, når vi omkring ham havde det godt.

Uanset om det var en i familien eller en af os andre, var han altid parat til at hjælpe. Han fyldte på sin egen stille måde og med sin lune humor og en kvik bemærkning i samværet med os.

Vi kommer til at savne Poul som vores ven. Vores varmeste tanker går i den svære tid til Mai-Britt og børnene.

Ære være Pouls minde.

Vi vil slutte vore mindeord med uddrag fra Sebastians sang »Pludselig«.

Pludselig er du her ikke mer’.

Lyslevende i går og nu forsvundet.

Pludselig efterlod du alle der. Med det der bliver til minder er du rundet.

Et fyrtårn stod, på klippefod. Lyste op og gav den rejsende sit mod.

Et spotlight her, en stråle der.

Men ingen af dem finder dig på bjerget mer’.

Pludselig ser vi alt så klart Hvor skrøbeligt til livet vi er bundet.

Pludselig er så mange så parat. Til at sige dig tak som nu er svunden.

Måske, måske vi nu kan se Hvor mange gange du fik livet til at le.

Så mangen gang, så mangen sang.

Vi synger dig på rejsen hvor vi kommer frem.

Jeg hilser dig, og mindes dig.