Mindeord om trafikdræbt: En mand med hjertet på rette sted

Udgivet:18. januar 2022, 12.35

Læsetid:3 minutter

MINDEORD Direktør Niels H. Jakobsen, Obital i Skjern, har på vegne af firmaet og mc-kammerater over hele landet sendt mindeord om Hans Jørgen Nørremark, Videbæk, der som 52-årig torsdag 6. januar mistede livet i en trafikulykke på Messemotorvejen ved Snejbjerg:

Torsdag 6. januar stod tiden pludselig stille, al fuglesang forstummede, og solen mistede sin glans. Den dag modtog vi alle meddelelsen om, at Hans Jørgen Nørremark ikke var iblandt os længere.

Familien havde mistet et vigtigt medlem, virksomheden Orbital havde mistet en højt skattet medarbejder, og der var opstået et kæmpemæssigt hul i flokken af kammerater, som havde haft den glæde at have Hans Jørgen iblandt sig som en central figur igennem mange år.

Lammelsen var total. Hvorfor, hvordan og hvorledes?

Omstændighederne er næsten ligegyldige.

Tilbage står savnet af en fantastisk far, en dygtig og afholdt kollega og en mc-kammerat, hvis lige dårlig fandtes.

I dødsannoncen fra familien stod der: »Et hjerte af guld.« Mere kortfattet og mere præcist kan det ikke skrives. Hans Jørgen var en mand med hjertet på rette sted, og det var også blødt de rigtige steder.

Han var altid interesseret i hvordan andre havde det, og han var yderst deltagende, hvis en af hans nære ikke havde det godt, eller bare var i dårligt humør. På de fleste dage var Hans Jørgen en livsnyder, som satte pris på sit arbejde.

Han var stolt af de projekter, han deltog i, lige som han var glad og stolt over sin store viden omkring arbejdet med restaurering af de gamle motorcykler, som fyldte meget i hans tilværelse.

Hans Jørgen var yderst humoristisk, og benyttede enhver lejlighed til at lave sjov med borgermusikken. Vi elskede alle, når Hans Jørgen optrådte på slap line med en af sine talrige historier om handel med motorcykler og møbler, eller bare de utallige drillerier, som han holdt meget af at udsætte omverdenen for, og som han i øvrigt også selv med glæde stod model til.

Hans var også en menneskekender, og han kunne lide at tale og handle med forskellige typer af menneskeracen. Han tog sig altid god tid til at tale med folk, også med dem, som ikke var så vant til at blive tiltalt på venlig vis.

Men hvis man spurgte Hans Jørgen, om han havde lyst til at deltage i en køretur eller et arrangement, kunne man godt regne med at få et nej, hvis han havde en aftale med Sebastian eller Mille, som han elskede over alt på jord.

Her var hans deltagelse påkrævet, og så måtte vi andre vente, til han havde tid og overskud til os. Sådan var prioriteringen, og det var der fuld respekt for over hele linien.

Tilfældighederne tager over, når vi glemmer, hvor flygtigt livet er. Savnet er uudholdeligt.

Æret være Hans Jørgen Nørremarks minde.

Læs også
Mand dræbt i frontalt sammenstød med lastbil