Direktør skiftede titel til bedstemor

Tidligere direktør for Museum Midtjylland holdt i går afskedsreception og gav stafetten videre til nye kræfter

7. januar 2017, 06.00

Det var vanskeligt at afgøre, om det var mormor, Tinna Møbjerg, eller barnebarnet Nanna Basse på 4 år, der var mest glad i går, hvor Tinna Møbjerg takkede af som direktør for Museum Midtjylland. Netop hensynet til familien spiller en stor rolle for hendes beslutning, og den var barnebarnet rigtig glad for. Foto: Flemming Hansen

Herning Det blev et tilløbsstykke med mange kærlige krammere og rosende ord, da Tinna Møbjerg officielt takkede af som direktør for Museum Midtjylland efter næsten fem år og utallige arbejdstimer på posten.

Familie, venner, kolleger, samarbejdspartnere og mange andre i hendes netværk var mødt frem på Textilmuseet (Textilforums nye navn, red.) i Vestergade for at sige farvel til en person, der har arbejdet hårdt for Museum Midtjylland i en brydningstid.

- Du kæmpede ihærdigt for museets faglige anseelse og siden for de ansattes og frivilliges anseelse. Det har jeg en kæmpe respekt for, nævnte Jørgen Krogh, direktør for By, Erhverv og Kultur i Herning Kommune, i sin tale.

Stor frivillig indsats...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben