Kurs mod røde lygter: FCM’s finalebilletter bliver revet væk

FC Midtjylland har allerede solgt halvdelen af sine billetter til pokalfinalen

Udgivet:12. maj 2022, 13.10

Læsetid:1 minut

Sådan så det ud, da FC Midtjylland i 2019 vandt pokalfinalen over Brøndby. Det oplevede godt 10.000 FCM-fans på nærmeste hold. Om to uger har FCM muligheden for at lande en ny pokaltitel. Foto: Flemming Hansen

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| jjk@herningfolkeblad.dk

FODBOLD Hvis du har lyst til at opleve årets pokalfinale på nærmeste hold, skal du næppe vente længe med at købe billet.

FC Midtjylland oplever nemlig stor efterspørgsel på billetterne til pokalfinalen mod OB 26. maj.

Salget åbnede for klubbens sæsonkortholdere i tirsdags, og klokken 12 i dag blev der åbnet for det almindelige salg.

- Det går rigtigt stærkt. Vi er blevet tildelt lidt over 11.000 billetter til finalen, og efter en halv time af det almene salg har vi nu solgt over 5000 billetter, fortæller Mads Hviid Jakobsen, kommunikationschef i FC Midtjylland.

- Det her ligger i tråd med den stigende efterspørgsel, vi ser på billetter i den her tid. Der er jo også udsolgt til kampen mod Brøndby i aften.

- Jeg er ikke i tvivl om, at vi får udsolgt til pokalfinalen. Så der skal lyde en velment og venlig opfordring herfra til de, der gerne vil af sted om, at de skal være hurtige, tilføjer han.

Da FC Midtjylland var i pokalfinalen i 2019, tog lidt over 10.000 tilskuere i Parken for at se finalen mod Brøndby.

- Når man ser på den udvikling, der har været, og den generelle tilstrømning af tilskuere siden dengang, er det naturligt, at det går hurtigere med salget denne gang. Og vi har altså solgt halvdelen af billetterne på et tidspunkt, hvor sæsonkortholderne har haft 48 timer til at købe og alle andre har haft en halv time, pointerer Mads Hviid Jakobsen.

Indlæser debat