Et andet perspektiv på arbejdsmiljøet i Huset No7.

Udgivet:01. juni 2022, 11.11

Læsetid:2 minutter

Kristina S Kaspersen. Foto: Privatfoto

Af Kristina S Kaspersen. Sinding Hovedgade 7 Herning, kulturhusmedarbejder, Huset No7

8 måneder siden

ARBEJDSPLADS Verden er fyldt med farver og nuancer. For at se det hele billede bliver man nødt til at male med andet end sort!

Jeg er ansat i Huset No7, hvor jeg hver uge lægger 37 timer plus minus. Jeg er glad for mit arbejde, mine kollegaer og min ledelse. Jeg vil faktisk gå så langt til at sige, at det er den bedste arbejdsplads, jeg nogensinde har været en del af.

Da jeg i lørdags læste artiklen »Kulturhus er blevet en varm kartoffel,« der blev bragt i Herning Folkeblad, blev jeg først vred og derefter ked af det.

Jeg kan ikke genkende det arbejdsmiljø, der bliver beskrevet i artiklen. Tværtimod har jeg en oplevelse af en meget rummelig arbejdsplads med vide rammer. Jeg oplever, at ledelsen ser den enkelte og giver plads til den forskellighed, arbejdspladsen rummer. Jeg oplever, at vi er en fælles arbejdsplads, hvor vi står sammen både ledelse og medarbejdere.

I mandags blev utilfredsheden omkring den negative omtale af vores hus, vores arbejdsplads meget tydelig. Jeg fornemmer, at folk - mine kollegaer - har fået nok. Nu gider vi ikke høre mere omkring dårligt arbejdsmiljø og mudderkast i avisen. Vi vil meget hellere italesætte den gode arbejdsplads, vi har, og det står vi sammen om at gøre!

Vi er 40 ansatte i Huset No7. At et fåtal har udtalt sig til Herning Folkeblad med en anden opfattelse af vores arbejdsplads, end den vi har, er vi oprigtigt kede af.

Derfor gives der hermed et andet perspektiv end det, der er blevet tegnet i Folkebladet. Nemlig et hus og et arbejdsfællesskab, hvor vi står sammen skulder ved skulder. Som enhver anden arbejdsplads, har vi daglige udfordringer, men samtidig en fælles opfattelse af, at her har vi det godt, her bliver der taget af os, og vi bliver taget seriøst. Vi har den seneste tid ufrivilligt været i lidt af et stormvejr, nu har vi brug for ro til at gro.

Jeg håber, at dette læserbrev har formået det, der var meningen - netop at male med hele paletten!

Læs også
<span>Kulturhus i Herning ramt af frygt og fyringer:</span> Ansatte i fleksjob græder <span>Kulturhus i Herning ramt af frygt og fyringer:</span> Ansatte i fleksjob græder
Læs også:
Kulturhus i Herning ramt af frygt og fyringer: Ansatte i fleksjob græder