OL-deltagere til håndbold-VM

Udgivet:23. januar 2019, 19.29

Læsetid:1 minut

aktuelt Når Danmark i aften går på banen i Jyske Bank Boxen i Herning til den vigtige håndboldkamp i mellemrunden mod Sverige, bliver det med blandt mange andre Jens Christian Sørensen på tilskuerrækkerne.

Her sidder han som én af de 40 tidligere OL-deltagere, der af Olympisk Klub i Danmark er inviteret til dette helt særlige arrangement. Ja, faktisk var langt flere af Danmarks tidligere OL-deltagere meget interesserede i at komme med, men da der kun var plads til 40, måtte der lodtrækning til. Og her var Jens Christian Sørensen blandt de heldige.

Jens Christian Sørensen, der i dag arbejder som vicevært på Midtjyllands Avis og derudover er festmusiker i Silkeborg og omegn, kan se tilbage på en lang karriere som kajakroer, hvor et absolut højdepunkt var OL i Munchen, hvor han deltog i toer-kajak sammen med makkeren Jørgen W. Andersen fra Sundby.

Mange gode oplevelser...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind