Lind-firma kåret som det bedste af kunderne

KA Gulvservice er valgt som den bedste gulvlægger i regionen

12. januar 2021, 10.57

Hos KA Gulvservice er der stolthed over prisen. Virksomheden er ejet af Kristian Andersen. Foto: PR-Foto

KÅRING Henover efteråret har håndværkere i hele landet konkurreret om at blive den bedst anbefalede håndværker i deres branche og region.

Via søgeportalen Håndværker.dk har kunderne nu kåret vinderne. KA Gulvservice ApS fra Lind er kåret som den bedste gulvlægger i Region Midtjylland.

Brugerne på søgeportalen har vurderet og anbefalet de lokale håndværkere, som de har haft hyret til en opgave. Det har dannet grundlag for konkurrencen »Håndværker.dk Prisen 2020«, hvor der er fundet 15 vindere i hver af de seks regioner i udvalgte brancher.

Fornem pris

Blandt vinderne er KA Gulvservice, som nu kan prale af titlen som Region Midtjyllands bedst anbefalede gulvlægger. Indehaver Kristian Andersen er naturligvis glad for prisen.

- Det er jo en fornem pris. Vi er stolte over, at kunderne giver os gode anbefalinger. Vi sætter jo en store ære i at have tilfredse kunder, og deres gode anbefalinger er god markedsføring af vores virksomhed., siger han,

Kristian Andersen har også et bud på, hvad de glade kunder skyldes

- Vi har stor fokus på medarbejdertilfredshed. Hvis man vil tiltrække kvalificerede medarbejdere, må man også have et godt arbejdsmiljø. Det giver en god arbejdsplads, som resulterer i godt udført arbejde og tilfredse kunder. Vi har god service i højsædet, der bliver givet personlig vejledning i butikken og kunden bliver holdt i hånden under hele processen. Vi stræber altid efter at overgå kundens forventninger, siger han.

Kan vinde ny varevogn

Hovedpræmien blandt alle vinderne er en spritny Toyota-varevogn, som uddeles ved lodtrækning. Lodtrækningen skulle efter planen være foregået i forbindelse med fysiske Håndværker.dk Prisen-fester rundt om i landet, men pga. Corona-restriktionerne er festerne udskudt til mere almindelige tider. KA Gulvservice må derfor vente i spænding noget tid endnu.