Herning Opera Festival: Hvor er vi rige i Herning

Udgivet:30. august 2021, 13.53

Læsetid:1 minut

Klaus Lytzhøft. Foto: Privatfoto

Af Klaus Lytzhøft. Bygvænget 1 Herning

1 år siden

OPERA Endnu en operafestival er slut, og endnu en gang har vi kunnet glæde os over sublim sangkunst, men ikke mindst sang(er)glæde. At få lov til at nyde så megen god musik på bare tre dage er enestående og så til de billetpriser! Det er skønt at få lov at opleve vor egen »avl«, som har gjort det så godt ude i verden, komme hjem og vise os, hvorfor vi ikke har glemt dem. Dertil alle de unge sangere på vej frem i karrieren. Om det så var i Føtex, var der gratis sang og musik. Jo vi er rige i Herning-Ikast, at vi kan få sådanne kulturelle oplevelser.

Søndag eftermiddags afslutningskoncert var i den grad fornøjelig at overvære. Sangerne var i stand til at sælge varen, således at der med stor garanti er vundet nye fans til den skønne musikgenre. Man kunne også godt forestille sig, at den flotte og morsomme åbningskoncert fredag eftermiddag med Ingeborg Mørch, Lars Møller og Jens Søndergaard i Sdr. Anlæg har lokket mange til at fortsætte tilskuerrollen resten af weekenden.

Vi er rige på oplevelser i Herning, men det skyldes i høj grad organisatorernes forarbejde og ikke mindst, at vi er så heldige, at der findes borgere i vor kommune, som er villige til at betale en formue for billetterne på første række, for at vi andre kan få en gratis oplevelse på meget højt plan. Det fortjener I alle en virkelig stor og varm tak for.

Læs også
Herning Opera Festival for alvor i gang: Åbningskoncert med glimt i øjet
Abonnement