AdHvad er annoncørbetalt indhold?

Bliv annoncør

Som annoncør hos Herning Folkeblad kan du skabe stor værdi for din virksomhed eller organisation.

Som annoncør kan du skabe opmærksomhed omkring et emne, du ønsker. Ved at promovere et produkt på Herning Folkeblads hjemmeside, får du en unik mulighed for at blive set af Herning Folkeblads læsere. Du kan forvente at nå ud til en målgruppe, bestående af lokalbefolkning i Herning og omegn med en interesse for nyheder.

Få adgang til at have indhold publiceret på Herning Folkeblads onlineplatform, hvor der foretages mere end 550.000 sessioner om måneden. Disse sessioner foretages af mere end 200.000 unikke brugere, der gennemsnitligt er på siden over 2½ minut per session.

Styrk din hjemmeside med søgemaskineoptimering

Hvis du ønsker at styrke din hjemmeside med søgemaskineoptimering, er du kommet til det rigtige sted. Når en annoncørbetalt annonce publiceres på Herning Folkeblads hjemmeside, kvitterer vi med et link til en hjemmeside af dit valg. Denne praksis er kendt som link-building og styrker den hjemmeside der modtager linket.

Søgemaskiners algoritme er designet til at finde de bedst mulige søgeresultater, og en faktor i stort set alle søgemaskiners algoritme er en hjemmesides linkprofil. Links fra stærke domæner forbedrer en hjemmesides søgeordsrangering. Et link fra Herning Folkeblads hjemmeside har stor effekt for den hjemmeside, som modtager linket.

Kontakt din medierådgiver

Kim Sangild
Direktør
E-mail: kim@advicer.dk
Telefon: 96263750 / 40216661