Hvad er annoncørbetalt indhold?

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der bliver til i samarbejde mellem Herning Folkeblads annonceafdeling og en annoncør.

Annoncørbetalt indhold består af indhold som eksempelvis artikler, der produceres i et samarbejde mellem Herning Folkeblads annonceafdeling og en annoncør. Tekster, der skrives i denne sammenhæng, udarbejdes af Herning Folkeblads annonceafdeling, herunder samarbejdspartnere og freelancere.

Som annoncør har man ikke indflydelse på Herning Folkeblads redaktionelle indhold, ligesom Herning Folkeblads uafhængige redaktionelle medarbejdere ikke involveres i hverken udviklingen eller produktionen af annoncørbetalt indhold.

Artikler eller lignende indhold, der er markeret med ”annoncørbetalt indhold”, vil potentielt være under indflydelse af den pågældende annoncør. Herning Folkeblads annonceafdeling står for at skrive tekst, udvælge billeder og andet indhold. Herning Folkeblad forbeholder sig retten til at afgøre omfanget af annoncørens påvirkning af kilder, tekst, billeder og andet indhold. Under ingen omstændigheder betales en kilde for at deltage i annoncørbetalt indhold.

Annoncørbetalt indhold holdes op imod den samme høje standard, som avisens redaktionelle indhold. Derudover lever annoncørbetalt indhold på siden op til Herning Folkeblads presseetik/betingelser. Du kan læse mere om Herning Folkeblads presseetik her.

Alt annoncørbetalt indhold vil være tydeligt markeret med ”Annoncørbetalt indhold”, og annoncørens logo vil være fremtrædende. På den mådes sikres det, at der ikke vil være nogen tvivl om, hvorvidt en artikel er betalt eller ej.