pcservicecenter.dk

Hvad gør du, når din iPad er går i stykker?

Vores iPad bliver en mere og mere integreret del af vores hverdag. Vi kan efterhånden bruge den til alt det, som vi plejer at bruge computeren til.

Vores børn elsker tilmed at se film og spille spil på den, så den har virkelig fundet sin plads i de danske hjem.

Men lige så fantastisk den er, lige så skrøbelig er den også. Den er bygget med en komplet glas front og den er altså meget udsat for fysiske skader.

Hvad gør du når det sker? Det viser sig at rigtig mange blot smider den ud og går ud for at købe en ny iPad. Men hvad hvis du vidste, at din ødelagte iPad faktisk kan repareres billigt eller sælges videre til istandsættelse?

Giv din iPad nyt liv med en reparation

Efter du har tabt din iPad og den er smadret, kan skaden godt se voldsom ud. Ja det kan faktisk se ud til at den er totalskadet. Men som oftest er det egentlig blot det udvendige glas som er knust. En iPad reparation er oftest hurtigere og billigere end du tror. Hos PC Service Center koster en skærmreparation på de nyere iPad 8th gen og 9th gen kun 995 kroner, det må altså siges at være langt billigere, end at gå ud og købe en ny.

Sælg den til istandsættelse

Hvis du alligevel gik med tanker om at købe en ny iPad, kan du jo passende gøre dette, nu når din iPad er gået i stykker. Men hvad med at andre kan få glæde af din ødelagt enhed og du samtidig kan få lidt penge for det?

Der findes mange virksomheder som opkøber defekte iPads, for derefter at sætte dem i stand og sælge dem videre. Dette er den optimale løsning hvis du alligevel skal af med den. Du gør nemlig både noget godt for din pengepung, for andre og for miljøet.

Det bæredygtige valg

Det koster enorm mange ressourcer og udleder mange kg C02 at producere elektronik. I særdeleshed traditionelle computere, men også iPads. Hvis du ved enten at få den repareret, eller videresolgt kan forlænge enhedens levetid, vil det sparer miljøet for en stor negativ påvirkning.

Hvis vi alle sørger for at reparere og genbruge vores elektronik, kan vi som oftest fordoble levetiden og altså halvere miljøpåvirkningen. Det synes vi er værd at tage med i overvejelserne.

Hvem vil ikke gerne redde planeten, når det samtidig er en økonomisk fordel?