lydbogsapps.dk

Bliver det denne sommer, du kommer i gang med lydbøger?

Sommeren er her, og det betyder ro til hovedet, når man får fri fra job og skole. Men selv om det er tid til at slappe af, betyder det ikke, at sommeren ikke kan blive læringsrig med en god bog. Og hvis du er læseglad og har mange timer at fordybe dig i bøger her til sommer, hvorfor så ikke prøve lydbøger?

Lydbogsapps er læsehestens praktiske alternativ

Når du er på vej med flyver, bil eller tog til udlandet eller bare skal ligge og slappe af i haven, kommer du til at have mange timer at læse i. Men hvis du downloader en af de mange lydbogsapps på markedet, vil du kunne opleve, hvordan det er nærmest at have et helt bibliotek med på ferie og slippe for at slæbe på bøger.

At kunne lytte til en bog frem for at læse den er desuden fordelagtigt, når du bevæger dig meget. Du kan nemlig læse mens du kører bil, går tur eller af andre grunde er i bevægelse, så kan du fokusere på at lytte, når du vil opleve bogens indhold.

Passiv læring og aktiv underholdning

Med lydbøger får du adgang til den fulde oplevelse af en bog, hvor du vil, og når du vil. Ved mange apps kan du både lytte til dem eller downloade dem til en tur uden wi-fi, og du kan derfor have både skøn- eller faglitteratur ved hånden og i ørerne, når det passer dig.

Med lydbøger har du en mere brugervenlig adgang til viden og spændende historier, der kan berige dit liv eller gøre dig klogere på verden, uden at du reelt behøver at læse bogen. Lydbøger giver dig derfor mere aktiv underholdning, mens du selv er passiv, når du hører frem for at læse bogen.

Et par gode råd til at vælge de rigtige lydbøger

Hvis du henter en lydbogsapp, kan det hænde, at det store udvalg overrumpler dig, men der er måder at finde frem til de helt rigtige bøger.

En måde er med de brugeranbefalinger, din valgte app har, som ofte er bestsellers eller kritikeres anbefalinger. Du kan også tjekke anmeldelserne fra et dagblad, for at få en fornemmelse af de nutidige emner, der er hotte i litteraturverden. Du kan også få boganbefalinger af dine venner og bekendte, da du sikkert deler smag med mange af dem.

Du skal dog altid huske at undersøge om den app, du bruger, har bogen, som du er på udkig efter, hvis du målrettet leder efter en.