Loanscouter.com

Annoncørbetalt indhold

Sådan gør du huset klar til vinter

Vinteren står for døren og julemåneden nærmer sig med hastige skridt. Du har måske mange ting, som du skal nå inden du kan sætte dig ned juleaften og pakke gaver op. Måske har du en drøm om at renovere en del af huset hen over juleferien? Måske håber du, at du kan nå at lave dit eget julepynt? Måske er du lige flyttet i hus og ved ikke, hvordan du skal forholde dig i forbindelse med nattefrost og lignende?

Heldigvis, så kan du finde alle svarene her og få et godt råd med på vejen, før du går i gang med dit projekt.

Skal du renovere?

Nu er der endelig en lille pause fra arbejdet, hvilket betyder, at du kan fokusere på udvikle og renovere dit hjem, så det fremstår i god stand. Hvad end du har tænkt dig at begive dig ud i et kæmpe byggeprojekt eller et lille malerarbejde, så kan det være en fordel med lidt ekstra i lommen. Lån 10.000 kr. til dine renoveringsdrømme, så du kommer godt fra start.

Derefter bør du lægge en plan over, hvad der skal gøre og hvornår. Så kan du hele tiden holde øje med, om budgettet og tidshorisonten passer. Husk derudover at bede om al den hjælp, som du har brug for, så du ikke står med alt alene.

Pynt op til julen

Årets mest hyggeligste - og for mange mest stressende - måned nærmer sig. Det er en tid, hvor vi samles om hygge, god mad og gaver. Men før du kan komme i den helt rigtige julestemning, så mangler der måske noget i dit hjem? Du har ikke pyntet op endnu.

Overvej, om du kan gøre julepyntet mere bæredygtig i år ved at genbruge gamle dekorationer, som du har liggende - eller ved at klippe julepynt af genbrugspap og aviser. Pak også gerne dine gaver ind i stof og avispapir.

Forbered dig på frost

Vintermånederne i Danmark er lig med lave temperaturer, og der vil ofte forekomme temperaturer under frysepunktet. Det kan derfor være fornuftigt, hvis du forberede dig en smule på kulden. Det betyder for eksempel, at du skal have salt klar, så du kan salte fortov og eventuelle fliser i haven, når der bliver glat udenfor.

Derudover bør du tjekke, om bilen kan holde indenfor, og om cykler, plæneklipper og andre værktøjer har godt af at komme en tur i skuret, så de er beskyttet mod det værste vejr. Husk også at tænde for varmen i huset.