drivhuscenter.dk

Annoncørbetalt indhold

Få det bedste ud af dit drivhus i efteråret

Dette indhold er sponsoreret

Når efteråret nærmer sig, og temperaturerne bliver koldere, kan det være en god idé at få klargjort sit drivhus til efteråret. Dette kan gøres på flere måder, men det er især vigtigt at sikre, at drivhuset er forseglet ordentligt, så varmen ikke forsvinder. Dertil er det også en god idé at have nogle varme kilder i drivhuset - enten i form af en varmepude eller et varmeapparat. På den måde kan du forlænge sæsonen for dine planter, og de kan blomstre og gro lige så længe som muligt.

Hvis du er interesseret i at købe et drivhus til din have, kan du med fordel tage et kig på drivhuscenter.dk, som tilbyder et stort udvalg af drivhuse i forskellige størrelser og designs.

Sådan forbereder du dit drivhus til efteråret

Når efteråret nærmer sig, og temperaturerne begynder at falde, så er det tid til at forberede sit drivhus til vinteren. Dette kan du gøre på flere måder, men det vigtigste er at sikre, at dit drivhus ikke lader al den varme ud, som det har optjent gennem sommeren. Du kan blandt andet overveje at lave en vindafskærmning til dit drivhus. På den måde kan du undgå, at der kommer alt for meget kold vind ind i drivhuset og dermed ødelægger de planter og blomster, som stadig er i live. Endeligt kan du overveje at lave en form for opvarmning til dit drivhus. Det behøver ikke nødvendigvis være en total opvarmning af hele huset - men blot et par små varmekilder rundt omkring i huset vil typisk være rigeligt til at holde temperaturen oppe på et acceptabelt niveau.

Hvilke planter egner sig bedst til at blive dyrket i et drivhus i efteråret?

Nogle af de bedste planter at dyrke i et drivhus i efteråret er:

- Tomater

- Peberfrugter

- Aubergine

- Squash

- Gurkemeje

- Chili

Hvordan kan du bruge et drivhus til at forlænge din plantsesæson i efteråret?

Et drivhus er en fantastisk måde, hvorpå man kan forlænge sin plantsesæson - og det er især perfekt til efteråret. For det første sikrer et drivhus, at dine planter ikke bliver udsat for de kolde temperaturer, som typisk rammer Danmark i efteråret. Dette betyder, at du kan have grøntsager og urter, der normalt ikke ville kunne overleve de kolde temperaturer. For det andet sikrer et drivhus også en mere stabil temperatur for dine planter, hvilket gør dem mere modstandsdygtige overfor sygdomme. Endeligt er et drivhus også med til at give dig en længere plantsesæson, da du kan så tidligere i foråret og have grøntsager helt frem til, at frosten sætter ind i efteråret.