Nemprogrammering.dk

Annoncørbetalt indhold

Excel kursus for begynder og let øvede

Dette indhold er sponsoreret

Selv hvis du er teknisk-stærk, kan Excel være et hårdt program at sidde i, hvis man ikke kender det. Men det er det letteste og smarteste at bruge, når først du kender genvejene og tricksene i systemet. Al det kan du lære i et Excel kursus, der både henvender sig til nybegyndere og let øvede, der gerne vil lære lidt flere avancerede funktioner. På dette Excel kursus får du gratis adgang til den første del, og du får adgang til det resterende ved at købe adgang til det fulde kursus. Du vil lære de grundlæggende funktioner og de mange muligheder i Excel. Du vil også lære flere forskellige tricks og nogle mere avancerede dele af systemet, så du kan få mest muligt ud af Excel efter undervisningen.

Hvad er Excel og hvad skal du bruge det til?

Excel er et program, der bruges på de fleste arbejdspladser i dag til at organisere uoverskuelige datamængder. Og derfor kan Excel-programmet også sagtens bruges hjemme i privaten, f.eks. til at holde styr på budgettet. Det er altså ikke kun for økonomer. Excel har mange anvendelsesmuligheder og kan bruges af virksomheder og private. I dette Excel kursus får du æren af at blive undervist af Lene, som dagligt underviser i IT på HHX. Hele den første del af kurset er gratis, så du kan prøve det af, inden du køber adgang til det fulde kursus. Til hver lektion vil der være data, som du skal arbejde med i løbet af videolektionen. Den kan du nemt downloade, der hvor du også finder videoen.

Bliv mester fra din sofa

Med et online Excel kursus får du fleksibilitet med i pakken. Du kan nemlige tage lektionerne når du vil og hvor du vil. Du skal ikke møde op på i et lokale på et særligt tidspunkt. Du kan sidde derhjemme og slappe af med det og fordybe dig i dit tempo. Da det er online, er det også langt billigere end et traditionelt kursus. Det er ligegyldigt, hvor du befinder dig i landet, du kan se alle videoerne, når det passer dig bedst. Om det er hjemme på sofaen eller inde på hjemmekontoret, på en café eller det lokale bibliotek, det betyder intet. Du kan se alle lektionerne alle steder, og der er livstid-adgang, så du kan bruge lige så lang tid, du ønsker.