Radiant.dk

Skab overblik i virksomhedens interne kundestrøm med et CRM-system

Dette indhold er sponsoreret

Der er i dag rigtig mange virksomheder, som oplever, at hverdagen består af manuelle processer. Det kan være, at der holdes et overblik over kunder i et regneark, og måske lægges aftaler blot i en personlig kalender. Det betyder, at det kan være svært at skabe et samlet og sammenhængende svar på, hvor mange kunder der reelt set er i virksomheden, hvor mange der er på vej ind, hvem der bør bearbejdes, fordi der er udvist større og mere vedvarende interesse, og hvem der ikke bør bruges flere ressourcer på.

Udskift manuelle processer med automatik

Det er alt sammen viden, der er vigtig at have - især hvis du driver en B2B-virksomhed, hvor der kan være længere fra tanke til handling, når det omhandler et salg. Det er således data, du bør have, så du ved, hvem du skal række ud til hvornår, og så du er sikker på, at alle dine kontanter gennemgår den korrekte bearbejdning gennem blandt andet nyhedsbreve, før du skaber kontakt.

Det kan være din vej til ikke blot flere salg, men også flere succesfulde salg. Og derfor bør du smide de manuelle processer ud og i stedet kigge mod mere automatik.

Tag et kig på HubSpot

Der findes nemlig i dag en lang række systemer, der kan hjælpe dig med netop alt dette. Det kan for eksempel være et anerkendt og meget populært CRM system som HubSpot. Her er der tale om ét system, der kan rumme alt det, som du har behov for i det daglige lige fra CRM-ressoucer og salg til marketing og mere komplicerede setup's, der kan tilgodese de behov, som der måtte være i din virksomhed.

Og for at gøre det hele endnu bedre så kan du i HubSpot også opbygge dit CMS. Det betyder, at du kan holde alle dine online aktiviteter samlet et sted og slippe for det besvær og det datatab, der kan være forbundet med at gøre brug af flere forskellige systemer og programmer.

Få hjælp hos et professionelt bureau

HubSpot rummer således rigtig mange gode muligheder, og det kan måske lyde både dyrt og kompliceret. I HubSpot er det dog muligt kun at betale for det, som du skal bruge. Og der er heldigvis hjælp at hente hos et professionelt bureau som radiant, der står klar til at hjælpe dig med at sammensætte den prispakke, du ønsker og sørge for, at du kommer godt fra start med de funktioner, der kan effektivisere din hverdag.