Advicer.dk

Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du de helt rigtige briller

Dette indhold er sponsoreret

Det er vigtigt at vælge de helt rigtige briller og der er i den forbindelse en række ting, som du bør være opmærksom på, når du skal ud og vælge et par briller. Det kan være en jungle at finde briller, fordi der findes mange modeller på markedet at vælge imellem, og du skal samtidig tage stilling til både design, pasform, farve og stel. Derudover skal du overveje materialevalg, og prisen har naturligvis også noget at skulle have sagt.

Find et par der matcher din personlighed

Brillestil og udseende betyder rigtig meget, og det er vigtigt, at du vælger briller ud fra din ansigtsform. Det er nemlig ikke alle brilledesigns, der passer til lige netop din ansigtsform. Et par nye briller har stor betydning for dit udseende og dine nye briller skal helst fremhæve dine bedste ansigtstræk.

Som udgangspunkt bør du altid vælge et kantet stel, hvis du har et rundt ansigt. Hvis du har et mere kantet ansigt anbefales det at finde et briller med rundt stel. Det kan være en rigtig god idé at kontakte en god optiker i herning, der kan guide dig og hjælpe dig trygt igennem brillejunglen, så du får de rigtige briller med hjem.

Valg af briller handler rigtig meget om stil og hvilket look du ønsker. Dine briller siger rigtig meget om din personlighed, og det gælder derfor i høj grad om at finde et par der matcher dette. Er du til klassisk, casual eller lidt mere vildt, så find nogle briller, der understreger dette både ift. form, farve og design.

Prøv altid forskellige par derhjemme

Det er rigtig vigtigt, at du altid prøver brillerne først, før du køber dem. Giv dig gerne tid og ro til at finde det helt rigtige par. Prøv også meget gerne flere forskellige par, så du har noget at sammenligne med. Du har oftest mulighed for at få en prøvepakke med dig hjem bestående af flere forskellige typer af briller.

I hjemmets trygge rammer har du god mulighed for i ro og mag at prøve de forskellige briller grundigt, så du tager den helt rigtige beslutning og finder et par, der klæder dig og din personlige stil.