Yousee.dk

Annoncørbetalt indhold

Apple på vej med ny iPhone 13

Der har svirret en del rygter om, at en ny iPhone-model skulle være på trapperne. Og nu skulle den vist være god nok. Under alle omstændigheder har producenten, amerikanske Apple, bekræftet, at man lancerer iPhone 13 som en efterfølger til 12’eren og forventer at levere denne i løbet af efteråret. På et stort presseevent gennemgik man den nye teknologi og de mange forbedringer, man har implementeret siden forgængeren, ligesom at de forskellige varationer (Mini, Max og Pro) blev præsenteret.

Vanen tro kan du allerede nu forudbestille iPhone 13, hvis du skal være blandt de første, som får dem mellem hænderne. Hos flere online forhandlere kan du blive klogere på priser, vilkår og levering. Men hvad kan du egentlig forvente af det nyeste skud på stammen og det seneste “familemedlem” i iPhone-familien?

Priser på iPhone 13 varierer på tværs af modeller

Ligesom tidligere år og lanceringer har der været megen hvisken i krogene ift., hvilke variationer af den ny model Apple ville præsentere. Man har førhen ikke været bange for at gå i en helt anden retning ved at introducere en ny produktlinje eller koncept. I år lader det dog til, at man holder sig til de samme udgaver som for iPhone 12; nemlig Mini, Max og Pro. Det betyder også, at der igen i år vil være noget for enhver smag og pris.

Uanset om du kun er tilfreds med det bedste eller sagtens kan “nøjes” med en mindre udgave, hvor du får value for money, skuffer hverken kvalitet eller pris på iPhone 13. Der vil selvfølgelig være forskel på de specifikationer og ydeevnen, du får ved de mindre modeller kontra de større. Ikke desto mindre får du på tværs af modellerne den vanlige høje kvalitet og ægte Apple-oplevelse, som man kender og rigtig mange ikke vil være foruden.

Forbederinger og nye features til iPhone 13, Mini, Max og Pro

Men hvad kan du så forvente, hvis du investerer i den ny iPhone 13 eller dens forskellige variationer? Det korte svar er “en hel masse”. Der er i hvert fald ikke sparet på hverken forbedringer af den eksisterende teknologi eller landvindinger mht. ny teknologi eller features, der gør oplevelsen endnu bedre. Apple løftede sløret for en lang række nyheder og specifikationer, herunder de mest væsentlige:

  • Ny, kraftig processor - A15 Bionic giver Apple et markant forspring til konkurrenterne
  • Et større batteri, der betyder, at du kan forvente helt op til 2,5 timer længere levetid end ved 12’eren
  • TrueDepth-kamera, der er blevet redesignet, så det fylder 20 % mindre
  • Et episk kamera, der er proppet med masser af funktionalitet - lige fra en unik 1,7 µm sensor til en ny generation af ISP.

Vil du købe iPhone 13? Åbent for forudbestillinger

Hver eneste gang, Apple byder op til dans og præsenterer nye modeller, kigger rigtig mange med - eksperter, kunder, forhandlere mv. Og særligt forhandlerne har fået travlt efter nyheden om, at iPhone 13 er på vej. I hvert fald kan du allerede nu, kort tid efter offentliggørelsen, forudsbestille iPhone 13 og sikre, at du er blandt de første heldige danskere, som får den i hænderne, når butikkerne får dem hjem.

Og spørger man analytikere, bliver der rift om den nye smartphone. Salgsprognoserne for iPhone 13 ser meget lovende ud og tegner til at være en markant vækst sammenlignet med iPhone 12. Umiddelbart tyder det således på, at iPhone 13 måske bliver årets julegave, og at mange danskere vil kunne finde en iPhone under juletræet i år.