kombardoexpressen.dk

Annoncørbetalt indhold

Sjove oplevelser i København

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Skal du på tur til København og opleve hovedstadens kulturhistorie, gode shoppingmuligheder og spændende attraktioner? Læs med her, og få inspiration til din ferie.

Du kan starte med at sejle direkte fra Aarhus til Odden med MOLSLINJEN. Så sparer du tid i bilen, som du kan bruge på at hygge dig med dine rejsekammerater på færgen.

Det sikre hit

Er du i København, er der bare nogle seværdigheder, du bliver nødt til at opleve. Det kan blandt andet være:

● Københavns Zoo

● Christiania

● Tivoli

● Strøget

Hvis du tager lidt nord for København, kan du besøge Bakken og Dyrehaven. Det er en sjov forlystelsespark midt i skoven, hvor der også er mange gode spisesteder og underholdning.

Du kan også få en rundtur i Folketinget på Christiansborg, hvor du kan lære mere om folkestyret og Danmarks historie. Besøg også selve Christiansborg Slot, som giver dig adgang til De Kongelige Repræsentationslokaler, Ruinerne under Christiansborg og Flora Danica-stellet.

Det sjove indslag

Der er mange sjove aktiviteter, som du kan give dig til i København. Tag til Refshaleøen, hvor du finder Copenhagen Hill, som er en kunstigt anlagt skiløjpe. Her har du udsigt over København, imens du suser ned ad bakken på ski eller kælk. Du kan også prøve kræfter på den vilde klatrevæggen.

Tag ind til Søerne, som forbinder Indre By med Brokvartererne. Her kan du opleve den helt almindelige københavner gå sin daglige gang. På Peblingesøen kan du leje en svanebåd, som du kan sejle rundt i. Du får både en sjov og helt speciel oplevelse ud af det.

Behøver der ikke være knald på, så er Creative Space sjovt og hyggeligt. I rolige omgivelser kan du udvælge keramik og andre sjove ting, som du selv kan udsmykke. Her kan hele selskabet også få en rigtig god hyggesnak. Oven i købet får du en unik souvenir med hjem.

De lækre spisesteder

København har en enorm gastronomisk scene, og du finder alt fra takeawaysteder fra hele verdenskøkkenet til de mest fantastiske Michelin-restauranter. Derudover er der naturligvis en væld af hyggelige caféer og drinksbarer.

Tag videre i det københavnske natteliv, hvor du helt sikkert kan finde en club, bar eller værtshus, der er noget for dig. Der er sjove natklubber, som kun spiller 90’er musik, snuskede og hyggelige brune værtshuse samt det mere eksklusive og luksuriøse cocktailbarer.

På Nørrebro finder du mange spændende spisesteder, som bærer præg af den mangfoldighed, bydelen rummer. Spist afrikansk hyggemad på Zulu, udforsk thaimad fra Nordøstthailand på Ranee’s eller besøg latinamerika på Roberta. Du kan også gå en tur ned ad Nørrebrogade og prøve en af de mange, lækre shawarmasteder.

Når du skal hjem igen fra København til Aarhus kan du køre med KOMBARDO EXPRESSEN og bare læne dig tilbage og huske tilbage på en dejlig tur i København.