Sinful.dk

Annoncørbetalt indhold

Giv en usædvanlig gave med en “Clone-a-willy”

Det er ikke utænkeligt, at man efter et længerevarende parforhold er ved at løbe tør for kaniner at trække op ad hatten, når det kommer til gaveuddeling. Er man idéforladt og på samme tid seksuelt frustreret, fordi forelskelsesperioden for længst er overstået, så er der her et gaveforslag til jer, der godt kunne tænke sig at få et spændende indspark til det trivielle sexliv.

En fræk gaveidé

Hvis din kæreste godt kunne tænke sig noget ekstra stimulans, eller blot savner din tilstedeværelse, når du er på forretningsrejse eller på weekendtur med gutterne, så kan dette løses med det populære produkt, Clone-a-willy. Med Clone-a-willy, er det muligt at lave en afstøbning af sin penis, hvilket din bedre halvdel kan anvende - både under samleje, men særligt når hun mangler dig i soveværelset. Dette er et glimrende alternativ, hvis man finder tanken om, at der befinder sig en stor plastikdildo gemt i skuffen eller under sengen intimiderende. I stedet kan du hvile i, at det er en rekonstruktion af din penis, der erstatter din manglende tilstedeværelse.

Clone-a-willy: sådan laver du en opstilling af din penis

Processen når man skal foretage en peninsafstøbning er forholdsvis simpel. Når man har erhvervet sig et Clone-a-willy kit, så indeholder det alt hvad du skal bruge, for at genskabe dit eget kønsorgan i gummi materiale. Første trin i processen er at blande støbepulveret op med 37 grader varmt vand. Herefter fører du dit kønsorgan ned i røret, indtil det stivner. For at opnå den mest optimale og autentiske afstøbning, bør dit kønsorgan være erigeret fra begyndelsen. Når massen er stivnet, så trækker du dit kønsorgan ud af røret, og fylder det i stedet op med det flydende gummi. Herefter venter du i 24 timer mens blandingen stivner, hvorefter du kan trække afstøbningen langsomt og forsigtigt ud af formen. Du har nu en gummiversion af dit eget kønsorgan, der kan fungere som en alternativ, men sjov, gave til din kæreste.

Pift afstøbningen op med en vibrator

Foruden afstøbningen, så er det også muligt at installere en vibrator i din Clone-a-willy. Dette åbner nemlig op for, at gaven også kan bruges under samleje. Er man gået lidt i stå i soveværelset, så kan det være rart at vide, at det sexlegetøj man inddrage i sexagten, er et genkendeligt ansigt, i form af sin egen penis. På den måde kan både din kæreste, men du få gavn af afstøbningen, da det kan være grænseoverskridende at skulle involvere sexlegetøj i sit sexliv. Med afstøbningen kan man, forhåbentligt, få et mere afslappet forhold til sexlegetøj, og dets anvendelse i soveværelset.