vpnxpert.com

Annoncørbetalt indhold

Sådan får du mest ud af dine streaming-abonnementer

Dette indhold er sponsoreret.

Streaming er blevet meget populært de seneste par år, og efterhånden går der ikke længe, før biograffilmene også kommer på streaming. I nogle tilfælde har man endda allerede set, at filmene udkommer på streaming samtidig med, at de kommer i biografen, og gør det naturligvis streaming til at langt mere attraktivt produkt. For få år siden, var der ikke mange streamingtjenester at vælge imellem, men det er ikke længere tilfældet. Nu fås de alle afskygninger, og det er derfor vigtigt, at man sætter sig grundigt ind i markedet, så man ikke blot ender med at smide penge ud af vinduet. Her kommer tre tips til, hvordan du med VPN, et budget og en plan får mest ud af de dine streamingtjenester.

Rejs hele verden rundt

Der er ingen tvivl om, at der findes meget godt indhold på de danske streamingtjenester. Men sandheden er desværre, at det i nogle tilfældet er toppen af isbjerget vi får adgang til her i lille Danmark. Selvom Netflix og HBO findes både i Danmark og USA, så er der faktisk stor forskel på indholdet, og de amerikanske seere har ofte adgang til langt mere indhold end os danskere. Der er heldigvis en genvej, der kan løse denne udfordring. Med en VPN snyder man sin computer til at tro, at man befinder sig på en udenlandsk IP-adresse. På den måde kan både se amerikansk Netflix, canadisk HBO eller noget helt tredje.

Læg et budget

Hvis man vil have alle streamingtjenester på markedet, bliver det meget dyrt. I Danmark tæller vi efterhånden Netflix, Viaplay, HBO MAX, TV2 Play, Discovery +, og sikkert mange andre. Hvis man skal have alle disse, så ville det koste flere tusind kroner. Og så meget tv, er der heller ingen der kan se. Derfor bør man lægge et budget, og vurdere hvor mange penge man ønsker at bruge på streaming i måneden, og dernæst vurdere hvilke tjenester, man ønsker at abonnere på.

Læg en plan

Dernæst skal man naturligvis kigge på indholdet. Hvis man eksempelvis gerne vil se sport, så er der ingen grund til at have Netflix, hvis man vil gerne se de nyeste og mest populære internationale fiktionsserier, så er det ikke sikkert, at man behøver at prioritere sine penge hos Viaplay. Selvom der er mange forskellige tjenester efterhånden, og at de på nogle punkter overlapper hinanden, så går de stadig efter forskellige målgrupper, og det er derfor vigtigt, at du finder ud af hvilke tjenester, der er relevante for dig, og hvilke der ikke er.